Serbia a cam jucat excelent, peste așteptările multora, nu ar fi o surpriza sa facă un egal, și Germania parca a luat bătaie de la Japonia, aici se fac manevre, Danemarca care e o forță nu a fost în stare cu aia sa înscrie un gol cu Tunisia parca, e prea ciudat.
Uruguay,Elvetia si Portugalia o sa castige lejer dar la Brazilia-Serbia prevad un egal specetaculos cu goluri de generic si multe ocazii de ambele parti.
Crezi? Coreea de sud nu e o echipa modesta, poate produce și ea surprize mai ales ca la Uruguai nu joaca Cavani
Nu prea imi place deloc mondialul asta! numai exista valoare! etc! totul e pe smecherie! dar conteaza sa si fii atent! sa nu iti stea mintea in alta parte! cum a facut poftim Germania! prosti! preocuparea lor era banderolele cu insemnul lgbt! imi pare rau si de argentina! sper sa isi revina si Germania si Argentina!
Ba nu știu ce sunt cu rezultatele astea, dar e prea ciudat, nu mai poți nici la pariuri juca. Pai nemții sunt asa multi, nu doar fotbalul sa întors cu susul în jos ci întreaga lume dacă a ajuns sa fie promovat asa ceva. Se fac manevre îți dai seama ce sărăcie e în întreaga lume. E păcat mare ca nu joaca naționala noastră, meritam sa ne calificam avem valoare dar jucătorii sunt puțin aerieni, discotecile le-a luat mințile și banii mulți nu mai e disciplina cum era când juca Hagi dar nici fotbaliști nu prea avem. Din nou CFR Cluj a mai spălat puțin din rușine calificându-se. Și Portugalia vad ca se chinuie cu Ghana, e posibil de altfel sa nu mai existe naționale modeste, jucătorii trag maxim ca să facă o figura ok și la cluburile unde joaca de aia echipele astea joaca asa cu toată dăruirea, dacă fac o figuri frumoasa la mondial le creste cota pe piața transferurilor au oportunitatea sa fie transferați la o echipa mai buna, la un brand în Europa.
Nici la nivel de cluburi nu prea mai vezi echipe asa slabe, Kosovo a crescut foarte mult în ultimul timp la nivel de cluburi și alte cluburi din campionate modeste care altădată ii băteam lejer cum e dudelange care ne-a scos fotbalul din cap și arfele echipa din Luxemburg.
E ciudat oricum ce se întâmplă cu turneul asta
Ei poate se mai schimba cate ceva!
Ți-am dat amuzant ca tot pui semnul exclamării la fiecare cuvânt
Dar nu dai răspunsuri eronate. Te știu ca user ai avut o poza cu o tipa blonda o perioada parca.
Ești de treaba respect!
Multumesc! dar nu chiar se poate schimba ceva! eu nu concep un mondial fara anumite tari de baza!
Eu unul nu vad niste sferturi ca lumea! fara Argentina Olanda Germania Spania Franta Anglia Brazilia chiar Portugalia! pe cine naiba sa vad pe Arabia Saudita! Qatar! Maroc! Iran! lasa-ma cu astea! eu inteleg ca se tine in Qatar! dar nu e obligatoriu ca echipele arabe sa fie privilegiate! cu ce drept! cu ce scop!
tonyc7 întreabă: