Pariurile sunt niste cacaturi. Te rog nu mai juca. Pariurile sunt o "strategie" foarte buna de a manca oamenii de Toti banii pe care ii au. Lasa-te de pariuri/pacanele/bile etc
Incepand cu anul asta, mi-am schimbat complet "tactica". Am inceput sa joc bilete la Superbet (pentru ca ei au cele mai bune optiuni de pariere) la sansa: un bilet de 10 lei, unul de 5 lei, unul de 3 lei si unul de 2 lei. Toate cu 11 meciuri minim, de cote peste 1.25. Castigam si inainte, insa anul asta mi-a mers foarte, foarte bine. Am ajuns la concluzia ca nu merita sa joci cote mici. Ma rog, ca sa dea rezultate metoda mea, ar trebui ca respectivul care o foloseste sa stie ce sa aleaga, sa aiba cativa ani de experienta in spate (eu am in jur de 6 ani de cand joc constant). Cel mai mult am castigat 8 milioane pe un singur bilet. Nu obisnuiesc sa joc sa castig sume exorbitante, dar chiar si asa, am fost la o aruncatura de bat de a lua 134 de milioane acum cateva luni.
14 mil cel mai mare castig. Am avut oferta de cash out la 19 mil pe un bilet de 115 mil dar am refuzat si l-am pierdut. Strategia cea mai eficienta este 100 lei pe fiecare bilet, doar un singur meci pe bilet. Aleg peste 2, 5 goluri cand favoritele joaca acasa si au cote intre 1, 20-1, 35 si merg pe GG cand favoriti joaca in deplasare si au cota intre 1, 50- 1, 70.
anonim_4396 întreabă: