3 antrenamente de karate pe saptamana + 2 antrenamente de forta si masa musculara.
In momentul de față...în medie un antrenament pe zi. Zic în medie pentru că am într-o săptămână 3 zile cu câte 2 antrenamente, 3 zile cu câte unul și una pauză.
Acum cu școala online nu mai facem nici la școală. Dar în cazul meu nu fac sport, trăiesc într-un oraș asemănătoar unui sat unde am tot timpul de lucru. Sportul încă nu și-a găsit locul chiar dacă aș vrea.
Ce poti sa ai toata ziua de lucru? Mai ales cand esti elev si nu ai job, sa mergi la birou?
Acum cu școala online câștigi automat o grămadă de ore libere pe care le-ai fi petrecut făcând drumul până la/de la școală. Mișto scuză ți-ai găsit
Nu e o scuză. Am zis că la școală măcar făceam acele două ore sau una de sport dar acum că suntem online nu mai facem nimic.
Cum am zis sunt la o casă '" de țară" iar tatăl meu lucrează de acasă. Am animale de îngrijit, grădină, și un tată de ajutat, și ca toată lumea o casă de curățat după frații mei mai mici. Nu există să nu ai de lucru.