Nu stiu cum se face ca majoritatea fetelor care merg la fotbal sunt puse in poarta. Bine, as sti eu o explicatie, dar mai bine tac.
Obisnuiam sa ies o data la 2, 3 zile acum cativa ani. Acum e mai greu sa-mi respect acel program.
Nu imi place nici prea defensiv, nici prea ofensiv, desi stau oriunde e nevoie. Dar prefer mijlocas. Mijlocas in spatele atacantului, mai explicit.
Am jucat pe zgura, ciment, sintetic, iarba, si pot spune ca pe ciment ma descurc cel mai bine. Acolo-mi si place cel mai mult.
Nu neaparat. Daca pierd intr-o maniera frumoasa, echipa in care sunt prestand un joc frumos, cu pase, alea, alea, sunt multumit. Daca e cu miza atunci da, vreau sa castig.
Eu asa ma consider, desi uneori mai iau mingea si ma duc singur, cand observ ca coechipierii mei ori sunt incapabili, ori prea obositi. Dar imi place jocul combinativ, mai ales cand am si cu cine.
Sincer, nu stiam asta ))).
Totusi, chiar sunt buna in poarta )
Ma scuzi. Al doilea reply, cel ceva mai lung, nu trebuia sa fie un reply. Am scris in casuta de mesaj public, si vad ca s-a pus ca reply.
Zici ca te pricepi in poarta? Ramane de vazut.
Stai putin, aici lucrurile stau fix pe invers. ) Eu nu sunt cat ei. Sunt mic de statura de fel, dar asta constituie un avantaj, zic eu, cand vine vorba de fotbal.
Da da da, ai grija unde dai coment .
Nu stiu cum sa-ti zic dar sunt singura din scoala care sta in poarta ))))))).
Zilnic, nu-mi place in poarta, in rest e ok, imi place sa joc pe iarba, ce gazon? la colt de strada pe tarana, nu imi pasa de cine castiga, daca ma distrez cu prietenii mei e tot ce conteaza.
Daa ))))
Stai sa-mi pun manusile de forbal ))).
Numai nu-mi da in cap =]]
E destul de riscant ca fata sa stai in poarta inca mai sunt oameni care iubesc sportul pesemne. ati jucat vreodata intr-o competitie sportiva?
Nu, voi incerca totusi sa nu ating nici barile, eventual, direct pe centru.
)))))))).
Nu este bine in centru.
Iti voi apara mingea.
Pe colt
Am jucat asa amator cu alte echipe, insa niciodata intr-o competitie mai serioasa. nu am avut ocazia
Cat credeti ca alergati atunci cand iesiti? ati fi curiosi sa fie cineva care sa va faca o statistica? credeti ca v-ati fi descurcat sa jucati profesionist?
Acum 3 ore am alergat ( aproximativ 30 de minute )
Profesionist? )
Sa joci fotbal profesionist. daca ai fi jucat de la o varsta frageda crezi ca ai fi reusit sa te tii de treaba sa ajungi undeva cu meseria asta?
Ies in fiecare zi,joc fundas,dar mai urc in atac si atunci mereu dau gol,pe ciment, sintetic(acum joc cel mai des pe sintetic), imi place mereu sa castig, dar corect, nu sunt un jucator de echipa.
Fundas central joc si eu, sunt foarte bun la pase si astea dar imi lipseste viteza cu desavarsire insa sunt un jucator de echipa, dau 150% pentru echipa. sunt liderul echipei
Nici vorbaJoc de placere si distractie.La corp arat bine, spun eu.
O data la 2 zile.
Mijlocas
Pe iarba
Da,normal
Sunt, normal ca sunt, cum sa nu fiu, sunt, sunt (depinde de coechipieri )
Ies de vreo 3-4 ori pe saptamana.
Am jucat pe sintetic, ciment si iarba dar pe sintetic imi place cel mai mult.
Posturile mele preferate in teren sunt fundas central sau mijlocas central.
Da imi place sa castig.
Odata ce joc fundas central sau mijlocas central e normal ca sunt un jucator de echipa.
Yhg întreabă: