| Tovarasul a întrebat:

Cat de normal e sa ti se dezvolte musculatura pe tibie? Ma uit la prietenii mei care si ei fac sala si nu au asa ceva..practic si ei au ramas uimiti. Ce inseamna asta?

10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Oi fi mutant, vezi sa nu te rapeasca CIA pentru experimente.

| aXy99 a răspuns:

Da-ne o poza sa ne dam seama la ce te referi. Nu cred ca ai tu muschi in plus laughing

| Tovarasul explică (pentru aXy99):

Nu sunt aici sa te conving pe tine de vorbele mele... crezi ce vrei, eu vin aici cu ce am scris mai sus, daca ai probleme de intelegere nu e vina mea.

| aXy99 a răspuns (pentru Tovarasul):

Nu e vorba ca nu inteleg, dar nu esti explicit. Ai fost foarte vag.
Tricepsul sural se insera prin intermediul tendonului calcanean (tendonul lui Ahile) pe jumatatea inferioara a suprafetei posterioare a tuberozitatii calcaneene. Este inervat de ramura a nervului TIBIAL. Te referi la "gamba"? Ce musculatura pe tibie? Partea anterioara sau posterioara?

https://www.google.ro/......ps?/search La asta te referi?

Muschiul tibial anterior este mai dezvoltat decat am vazut la prietenii mei care fac sala de mai mult timp, imi cer scuze pentru neintelegeri

Am inteles acum. Este vorba de gene. Ai gambele mari datorita genelor tale. Asa e el (tricepsul) in mod natural, mare, daca te vei duce la sala, va fi imens. Esti norocos, multa lumea vrea gambe mari.
Mai exista si varianta a doua, depozitezi multa grasime in zona respectiva.

In mod normal partea anterioara nu este prea dezvoltata. Poti sa cauti si culturisti profesionisti sa vezi, nu stiu exact cat de mare este la tine, de aceea am si cerut o poza. Ar putea fi o anomalie.

Nu e grasime, ca imi simt efectiv muschiul cand il incordez. inca o chestie. imi cresc muschii foarte repede, la modul dupa 2 zile de antrenament

Esti norocos, bravo tie. Unii oameni au un noroc incredibil cand vine vorba de genele ce le influenteaza muscii.
De ce nu vrei sa ne dai o poza? Pana la urma e vorba de gambe, de picioare, nu e ca si cum ne dai o poza cu tine sau cu intregul corp. Sunt curios la ce te referi mai exact.

Voi incerca sa fac un video, sper sa se vada in filmare