Stiu asta. Initial arbitrele au calculat pentru Raisman o dificultate mai mica iar dupa contestatie si dupa ce au revazut exercitiul i-au marit-o si astfel aceasta a trecut inaintea lui Ponor. Conform regulilor contestatia se poate face numai privind dificultatea, la executie nu se poate face iar la Ponor dificultatea a fost corecta, doar ca a avut o executie mai slaba. Si eu as fi vrut sa castige o medalie, si chiar pe cea de aur, dar n-avem ce face, astazi nu a fost in forma obisnuita. Sa speram ca va castiga la sol o medalie.
Au acelasi punctaj dar nu primesc ambele medalie. Conform regulilor, la egalitate de punctaj, se ia in considerare nota de la executie, englezoaica a avut-o mai mare, asa ca atribuirea medaliei este corecta. Numai bine!
Amândouă au avut 15.066. Raisman a obţinut atât de la contestatie, iar Ponor fără să facă contestatie.
Stiu asta. Initial arbitrele au calculat pentru Raisman o dificultate mai mica iar dupa contestatie si dupa ce au revazut exercitiul i-au marit-o si astfel aceasta a trecut inaintea lui Ponor. Conform regulilor contestatia se poate face numai privind dificultatea, la executie nu se poate face iar la Ponor dificultatea a fost corecta, doar ca a avut o executie mai slaba. Si eu as fi vrut sa castige o medalie, si chiar pe cea de aur, dar n-avem ce face, astazi nu a fost in forma obisnuita. Sa speram ca va castiga la sol o medalie.
Buna! e pacat ca nu ne aflam pe podium, dar hotararea arbitrilor e sfanta poate ca ne vom bucura la sol si vom vedea 2"bijuterii" pe podium.
O zi frumoasa sa ai si racoroasa
Mda...Au declarat ca exercitiul americancei avea grad de dificultate mai mare. Slabut motivul pentru care i-au luat medalia. Acelasi punctaj inseamna acelasi punctaj, adica ambele trebuiau sa ia medalia. Pacat.
Elena97M întreabă: