| cyberwest a întrebat:

Cate abdomene si cate flotari faceti pe zi? (daca faceti)
cam in cate zile se cunoaste ceva daca fac cate 50 in fiecare zi

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Pai eu lucrez in sistem piramidal adica incep cu 10 abdomene, 10 extensii pe spate din pozitia culcat facial si 10 flotari, pe urma pauza de 1 min dupa care continui cu 15 ex. de fiecare dupa care pauza, continui cu 20 ex de fiecare.pauza.iar 20, pauza, iar 15 pauza si inca 10 big grin si streching bineinteles.eu fiind la facultatea de sport fac in fiecare zi.u facand acest sistem piramidal ca mine cred ca ai sa incepi prin a face de 2 ori pe saptamana ca vei face la inceput febra musculara. si de febra scapi doar prin miscare, prin exercitii.cred ca ti-am fost de folos, multa bafta

7 răspunsuri:
| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Pai eu fac cate 3 serii a 50 de abdomene cu pauza de 1 min. intre ele si dau rezultate si mai fac si 3 serii a cate 30 flotari.

| X a răspuns:

Probabil in o saptamana ar trebui sa se vada ceva insa daca si 1-2 zile nu vei face iti va reveni musculatura la loc!

| diana0983 a răspuns:

Pai eu fac 100 pe seara... Si abia de la 70 nu mai pot laughing dar tot le fac...

| ๓ยเ a răspuns:

Fac cate 70 din fiecare adica abdomene,flotari,tractii la bara, genoflexiuni si, pentru varsta mea de 8 ani, se cunoaste dupa 2 zile

P.S.:fac pentru ca sunt slab si mai fac si inot si dansuri

| ºPishcotº a răspuns:

Poi fac 3 serii decate 30 de abdomenehappy.Si bine eu m-ai fac si Body Pump, unde si acolo faci abdomene, si m-ai fac si singura acasa vreo 100happy.Si sa stii ca am inceput in forta de luni si se vad cat de cat rezultatelehappy Incepe sa se formeze abdomenul pe centruhappy

Bafta!:*

| Alexandra. a răspuns:

100. Dar nu de o data toate. Ca ti se face rau.winking

| Coco_2522 a răspuns:

Peste vreo 4 luni