Maxim 3 kilograme, numai ai grija sa nu exagerezi cu una din doua: dieta sau sportul! cand faci sport mai ales 3 ore pe zi trebuie sa fii destul de atenta ce mananci, cand faci dieta ai grija cat de mult te obosesti in orele pe care le faci de sport!
Daca faci atat de mult sport si bineinteles ai o dieta poti slabi vreo 2 -3 kg.
Trebuie sa tii si regim pentru ca degeaba faci sport daca mananci mult si des.:* uite iti recomand un regim disociat : intr-o zi mananci carne intr-una legume si intr-una paste paine neagra sau prajita nu prea multe dulciuri. poti sa cauti si pe net detalii mai multe.
succes!
*MuJaRdnl are dreptate: ori una ori alta!
ca sa poti sa continui sa faci 3 ore de sport in fiecare zi.trebuie sa mananci,multi carbohidrati ca sa poti sa stai in picioare, nu poti sa faci atata sport si sa mananci,, frunze,, eu am facut si 4 ore de sport pe zi (nu pentru a slabi, de placere) dar vreau sa-ti spun ca mancam de cel putin 3 ori pe zi mese peincipale+gustarile dintre ele,pentru ca imi cerea organismul multa mancare,asta e treaba cu sala : consumi mult, mananci mult!
Nu e indicat sa slabesti asa de odata o sa te alegi cu multe vergeturi + kilograme puse la loc cu,, bonusuri,,
Daca vrei sa slabesti. dieta de 1000 calorii am auzit ca da rezultate foarte bune, sau poti alege sportul.dar nu-ti recomand amandoua, bafta!
E greu de zis, depinde de multe chestii, e mult 3 ore pe zi pentru o fata, bine acum depinde si de antremanent cat de intans il faci dar e posibil sa slabesti 2 kg pe saptamana, daca ti si o dieta, dar a doua si a treia saptamana nu o sa mai slabesti asa, e posibil sa slabesti numai 1 kg sau 500 g a doua sau a 3-a saptamana, depinde, pentru ca daca esti slabutza nu o sa slabesti prea spectaculos.
Cel mai bine e sa slabesti 1 kg la 7 zile, sau chiat 700 grame, pentru ca muschii si pielea ta sa ramana fermi nu uita sa bei multa apa
Bună.
1/2 kilograme dacă ai și o alimentație săracă în calorii dar care să asigure necesarul organismului pentru buna lui funcționare.
Pa, pa.
irinuta1113 întreabă:
anonim_4396 întreabă: