Mai urmează cel puțin unul: optimile de finală.
La tine in București (presupun) sau "babuinizat", la mine în SuhiAwa rag precum vitele din grajd = Produs în Bucovina! Parcă așa zice Ghiță Flutur?
Ba omule e incredibil cat umor poți avea asta se numește inteligenta nativa!
Si mie imi place Gabicoo maxim.
E un tip inteligent, nu degeaba e profesor! Bravo lui că e așa, de obicei bărbații în genul lui au un succes răsunător la femei
Cu simtul umorului respectiv cred ca e un prof de treaba.
Iar de admiratoare nu duce lipsa cu siguranță.
Toate profele, hi,hi, hi, ha, ha, ha
Mulțumim lui Dumnezeu ca mai sunt oameni superinteligenti, se mai invarte pamantul asta.
Cred că are și pe aici. Sunt dar foarte rar.
Si eu ma gandeam daca le da cineva, ceva pe Revolut de urla asa.
Ce sa mai zici,
Babuini, vorba ta.
Vom ajunge cred că până în sfert de finală daca vom juca cu Slovenia, deci nu vei scăpa ușor.
Deci cate? ca nu ma pricep. Asa aprox. 1, 3?
Cred că maxim 2-3 daca au mult noroc!
Mai sa fie sper sa nu aiba atata noroc. Daca stiam imi izolam fonic toata casa
Ești tu prea plăpând, e grav daca ești așa la 57 de ani sau cat ziceai că ai! Eu cred că ești o fata fricoasa,anxioasa de fapt în spatele acestui cont cu un ușor autism. Sper că nu te superi pe mine, nu te judec dar exagerezi! Tu trebuia să te bucuri nu sa reacționezi așa, numai o fata fricoasa, sălbatică reacționează așa. Știu, sunt dur dar asta e părerea mea. Trebuia să te bucuri că ne-am calificat nu sa te arunci într-un buncăr
N-am ajuns sa ma bucur pentru fotbal. Ar fi prea trist. Asta e sportul celor cu deficit neuronal.
Tristă gândire ai domnul sau doamna
Tu nu prea te bucuri de nimic dar na, asta e. Fotbalul e singurul lucru cu care din păcate ne mai putem mândri și de care ne putem bucura, am intrat în istorie! E mare lucru! Pentru românasii tai ar trebui sa te bucuri, frații tăi.
Vad că știi și să scrii bine de tot când vrei
Bine hai ca am beut o bere pentru ei.
normal ca scriu bine. Am 8 clase da sunt phd pe TPU.
Bei 2 beri daca trecem de Olanda, te încurajez!
Bine ca mai avem MOTIVE sa ne bucuram de ceva ca pooliticienii " alesi " NU PREA ne DAU!
Au trecut alegerile s-au insurubat bine în scaune, si-au pus nepotii și amantele prin funcții ACUM sa vedeți ce " Bucurii " ne vor servi!
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: