Nu stiu daca de la sariturile de coarda cresti in inaltime si nu cumva te ajuta doar pentru picioare. Incearca sarituri in inaltime pentru care intinzi si mainile cat mai sus, alea da. (gandeste-te la jucatorii de baschet). Spor!
Nu e chiar asa...Nu poti creste mai mult decat iti este scris.Consulta un endocrinolog...
1 cm pe saptamana? Are you nuts? Un adolescent creste 1cm-1cm jumate pe LUNA si tu vrei pe saptamana.Cred ca e imposibil
1 centimetru pe saptamana esti tampita? Cu parinti foarte inalti, la pubertate si cu mult hormoni de crestere si vitamine in corp nu poti creste 1 cm pe saptamana, mai degraba 1 cm pe luna
Pai nu stiam ca poti sa cresti daca sari coarda...am auzit daca inoti joci basket, handball, volei asa ca mai bine incearca`le pe astea
Mda...ma documenteaza-te fato
Si Zinodaur...raspunsul tau a fost mortal) Am crezut ca o sa mor de ras)
E greu de crezut ca poti sa cresti 1 cm si in mod constant saptamana de saptamana. Care sarituri? depinde, in jur de 400 500 sau chiar mai mult, dar atentie sa nu te doara spatele, sa faci si sarituri mici adica 2 cm fata de sol, si sarituri inalte cat poti tu de sus
anonim_4396 întreabă: