Ma simt ca la oracol cand eram in a4a . vremuri :X
1.Cate mese mancati pe zi?
micul dejun, shake dupa antrenament, pranzul, gustare intre mese, cina, inca 1 gustare sau shake. depinde de gust si chef. deci 5-6 mese
2.Care sunt alimentele prefarate?
banane, portocale, nuci, piept de pui, cartofi cu rozmarin
3.Ce sursa de carbohidrati complecsi preferati? Dar simpli?
nu ma chinui sa ii separ. sursele de carbo de la orez, cartofi, fresh de fructe, fructe, legume, paine cu secara. cat timp sunt carbo it's good enough for me.
4.Proteina animala sau vegetala?
ambele. desi animala 80%, restul vegetala.
5.Ce alimente combinati pentru proteine & carbo?
tot ce se poate dupa ureche. metabolism rapid arde bine asa ca orice mananc nu prea pun grasime. asa ca imi permit
6.Cati litri de apa beti pe zi?
zile de antrenament pana in 4 litri (2 doar la antrenament), zilele de pauza cam 2.5-3 litri
7.Ce fel de suplimente folositi?
C4 cellucor, vit-min scitec, omega 3 scitec, gold whey standard/100% whey scitec. in afara de primul si ultimul de care ma pot lipsi, vit-min si omega sunt baza.
8.Un fruct care va place.
banane, portocale, cirese, mere. in afara de curmale imi plac toate . daca am ocazia sa fac pe iepurele cu vreun fruct, o fac.
9. Carne de?
pui, curcan, vita, oaie. in ordinea asta
10. Ulei de?
ricin, nu creste barba . desi prefer de palmier
11.Ma trezesc la ora...
7. fac naveta :/
12.Imi place sa...
fac amor nebun la infinit )
1. 3
2. legumele si carnea de pui
3. chiar nu stiu diferenta
4. ambele
5. in general combin alimentele dupa gust
6. 1L
7. nu folosesc deloc
8. strugurii
9. pui, peste, curcan, vita
10. masline
11. 8
12. conduc
1. 5 sau 6
2. muschi de vita, somon, curcan, cartofi prajiti
3. carbo complecsi : cartofi dulci, orez brun
carbo simpli : miere
4. ambele evident, mai mult vegetala
5. o gramada, nu am loc aici
6. 3-4
7. izolat proteic ( pentru refacere ) + creatina pentru forta
8. kiwi
9. vita evident
10. deloc
11. 7 cand am servici, 11 in weekend
12. concurez la skandenberg + multe altele.
Cam ciudat "chestionarul"
Salut,
5 mese pe zi; legume, carne de pui, peste si vita, orez, cartofi copti, iaurt, fulgi de ovaz cu lapte, fasole, mazare... Cam intre astea ma invart. Ca si sursa de carbo prefer orezul si fulgi de ovaz, dar in aceeasi masura si fructele in special bananele. Tot timpul proteina animala, oua, lapte sau carne.
orez cu carne, cartofii cu ou, legume cu carne... asocierea este destul de importanta, cat de posibil mai rar cartofi cu carne. minim 3 litri de apa, in functie de obiectiv, in perioada de acumulari gainere (Up Your mass, True mass, Pro complex gainer) iar in perioada de densitate sau definire concentrat proteic (combat, myofusion, complet protein de la ON mai nou si whey gold-ul din cand in cand) iar ca stimulente depide de periaoda. Oricum, fiecare persoana are receptori diferiti si ce mi se potriveste mie nu ti se potriveste tie. Toate fructele imi plac, carnea cel mai frecvent consumata este cea de pui, fiind mai accesibila. Trezirea ii la ora 7:30, antrenamentul de dimineata, imi place la nebunie sa fac miscare, sa simt ca trag pana la epuizare.
E mai rau ca interogatoriul de la politie, dar am privit totul ca o provocare. sper ca te ajuta multa bafta!
1. 4-5 mese
2.copane de pui, ceafa de porc la gratar
3. nu ai despart in general ce contine carbo este bun pentru mine pentru ca metabolismul imi permite!
4. animala mai mult! dar si vegetala
5.in general nu prea combin
6.3-4l
7.creatina dymatize, elite protein dymatize
8.in general toate imi plac
9. porc, pui
10. floarea soarelui mai rar de masline
11. ora 7 in weekend pe la 11-12
12.ma distrez la maxim
1. 2,3, 4 in functie de timp si program.
2. alimente de baza sau ce? adica lapte, carne, legume fructe, branza, oua etc? Mai usor ar fi sa spui ce mananci- ca asa din alimente de baza se fac toate retetele, nu mancam nici carne cruda nici apa calda cu vegeta si legume, ci friptura si ciorba.
3. Razi de mine? trebuie sa caut sa vad ce mananc... aha, deci: dulceturi, siropuri, dulciuri, prajituri etc pentru simpli si tot felul de legume si fructe, si cereale pentru complecsi.
4. ce-o fi, nu conteaza. Parca aia animala tine mai bine de foame
5. CARNEEE ( sa nu mentionam celebra sursa de proteine- insectele)
6. in functie de sezon. Vara cativa litri, iarna mai putin. Deasemenea un pahar de apa dimineata pe nemancate.
7. Fara suplimente! am o dieta destul de variata.
8. Doar unul? Mere.
9. Porc, vita, peste, pui. Fara carne de cal. Nu ca n-ar fi gustoasa, dar... iaki! Nici melcusor.
10. Ulei de...foca! Nu stiu, floarea soarelui si untura de porc la prajeluri si de masline sau mere la salate.
11. In timpul saptamanii 6- 6:30, in sambata trag cat se poate cand nu e de lucru, duminica cel tarziu 8.
12. Imi place sa TRAIESC!
Mănâncă 5 mese pe zi, puțin si des. Daca nu redu mâncarea la jumate, azi ai mâncat o paine mâine mănânci o jumate.
El face bodybuilding, el trebuie sa manance MULT SI DES.
Cum spui e daca vrei sa devina un slabanog.
1.Cate mese mancati pe zi?
2-3
2.Care sunt alimentele prefarate?
fructe
3. Ce sursa de carbohidrati complecsi preferati? Dar simpli?
fructe, legume
4.Proteina animala sau vegetala?
animala
6.Cati litri de apa beti pe zi?
1
7. Ce fel de suplimente folositi?
fara suplimente
8.Un fruct care va place.
ananas
9. Carne de?
pui
10. Ulei de?