| Hervula a întrebat:

Câți ani de sala îți trebuie sa arăți precum Hercule? L-am văzut pe unul pe net, mai mult de 23 de ani nu avea și exact așa arata

6 răspunsuri:
| existential a răspuns:

Nu prea multi, la cat de dezvoltata e industria steroizilor azi. Nu recomand.

| AnastasiaK a răspuns:

Care Hercule? Hercule dintr-un desen animat? Hercule statuie...și dacă da, care? Că-s multe. Hercule din film? Jucat de care actor? Sau l-ai cunoscut personal pe cel din mitologie? Sau un bărbat numit Hercule?

| Leher a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu îți mai da talente pe aici, se vede că nu ai pus piciorul in sala până acum sau daca ai pus o data te duci sa compensezi că nu te ajuta fața, dai numai sfaturi inutile. Apuca-te de sala și atunci da sfaturi, până atunci învață cum să folosești un fard, ruj sau rimel. Răspunsul la întrebarea asta sunt steriozii. Nu exista persoane atât de pompate care sa nu ia steroizi

| Cosmin86 a răspuns:

Intrebare de copil mic...

| AnastasiaK a răspuns (pentru Leher):

Care întrebare, mă, prichindel? laughing Că eu fix asta am accentuat: nu avem de unde să știm la ce se referă pentru că Hercule (care nu există, e un personaj mitologic, știi, da? Sau încă ești la vârsta la care crezi în Moș Crăciun?) a fost reprezntat în N forme de-a lungul timpului, dintre care unele la care se poate ajunge ușor, dar nu toate.

De restul prostiei tale nu are rost să comentez laughing Ți-ai făcut cont special să-mi comentezi mie, copilaș? Așa mare fan ești? rolling on the floor

| Dzudzak a răspuns (pentru AnastasiaK):

Cam frustrata fetițo, nebabardita as zice, hai la tata