Evident,cu timpul devine ca si o pasiune.Dar si dupa ce obti conditia fizica dorita, dupa catva timp iarasi pui 1-2kg,si iar vrei la sala.Un mijloc de relaxare as putea spune.
Mijloc de relaxare. Ma duc la sala doar pentru aparatele de care dispun si pentru a face foarte multe exercitii de mobilitate. Prefer sa fac abdomene atarnat cu picioarele de tavan decat cele normale. Pentru fiecare exercitiu am o alternativa.
Niciodata nu ajungi la nivelul dorit . sala e un mod de viata, daca te duci doar ca sa pui ceva, o faci degeaba
Pai daca ajungi sa te satisfaca formele tele fizice, tot trebuiesc intretinute la aceleasi standarde, deci vei merge-n continuare.
Eu as mai merge si dupa ce am ajuns la nivelul dorit...ba chiar as lucra mai mult dupa
In primul rand Hobby.
In al doilea : Daca as ajunge la nivelul dorit, muschii aia trebuie intretinuti altfel ii pierd dar odata ajuns la nivelul dorit o sa vrei mai mult si mai mult.
Daca faci sala doar pentru look, dupa ce ajungi acolo unde vrei, trebuie sa te mentii acolo. Si te mentii tot facand sport.
GheorgBal întreabă: