anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut antrenor pentru cursuri individuale de arte martiale (poate fi karate, wing chun, kung fu, jet kune do, tai chi, qi kong, arte martiale vitenamese, coreene etc.). Nu vreau kick-box, muay thai.

Stiti pe cineva sa fie din Iasi?

7 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Eu practic doar pu li, piz di, flo cii.

| 1onur a răspuns:

Lăsați copii în pace poate are probleme cu niște indivizi cel agreseze și vrea să învețe să se apare de ce faceți mișto de ei dacă nu sunteți în stare să-le dați un răspuns la o întrebare? Ce cu voi de aveți manifestările astea cu ei credeți ca așa îi ajutați cu ceva dacă le răspundere ca niște retardații...nui ajutați cu nimic și nici voi mare salcâm de peste nu sunteți nu-i faceți să se simtă prost ei trebuie ajutați de noi îndrumați de dacă putem cu ceva și avem cu ce da nu loați peste picior și sa facem mișto de ei sau sa râdem de ei. Când văd asemena răspunsuri îmi provocă o scârbă imensă și mulți nervi dacă nu sunteți în stare să îndrumați un copil sa ajutați copil ce rasa ta îți faci un cont să-l iei la mișto altceva n-ai ce face cu viața ta? Ce făcut rău că a întrebat ceva Absolut normal și bins pentru el în viața la câți drogații la câți nenorociți la câți criminali la câți Pedofili sănt la noi în țară nu-i și normal nu era și timpul cum să învețe să se apere? De toti tâlhari de telefone si drogați pe străzi care îți cere bani cu forța că daca nu le dai te ia la șuturi și îți ia tot ce ai pe tine te caută prim buzunare cu forța de ce îi înjositți faceți mișto de ei ai faceți să se simtă prost la caterină sunteți primi când vine vorba de ceva serios nu mai știți pe unde sa va ascundeți fiecare dintre voi microbi dracu infecți lăsați în pace.

| aizen0567 a răspuns (pentru 1onur):

Te salut tipule nu ți bate capul e doar un troll de 8 9 ani, nici măcar nu e capabil să scrie corect gramatical nici nu știu de ce nu și ia ban

| 1onur a răspuns (pentru aizen0567):

Adevărat frate ai și tu dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut,in Romania e mai greu de gasit ce vrei tu, e mult mai usor sa mergi la kick-box sau muay thai. Karatele e doar un "dans" si in afara de asta restul nu se prea practica in Romania.Pe langa asta, nu o sa gasesti antrenor de cursuri individuale, mergi la sala si te antrenezi la comun cu restul, nu te gandi ca vine ceva shaolin si te antreneaza pe tine singurel. Poti incerca la wrestling, ca ala e peste arte martiale.
Mult succes!

| SpadasinulNegru a răspuns:

Salut am un prieten chinez pe nume Norio care este un shaolin din muntii Himalaya se antreneaza de o viata si primeste recruti dornici de munca!