| sungie a întrebat:

Caut diferite păreri fiindca am nevoie de ajutor, bine mai mult niște pareri.Am 13 ani și vreau sa mă reapuc de karate la un club diferit. Duminică ma voi duce la clubul respectiv,dar îmi este frica că voi deveni barfa clubului de karate,sau că ceilalți ma vor privii diferit fiindca sunt,,mare" și abia reîncep, sau pur și simplu nu voi fii acceptata de ceilalți, de vreo 4 ani ma zbat sa ma pot baza pe mine și să am încredere mai multă in mine dar mereu când simt ca am atuncea se distruge totul.Singurul lucru care mi-l doresc este să nu fiu criticata ca, dau un exemplu:,, e așa mare si nu stie sa faca x" sau chestii de genu.Bine pe alta parte am prietene care deja sunt la clubul respectiv dar încă mă stresez pentru faza cu acceptatul, va fi greu fiindca in trecut am mai facut sport și știu cum alții îi tratau pe cei noi.Tot ce îmi doresc este să nu fiu criticata sad. Aveți niște sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca tu inventezi motive inainte ca macar sa fii ajuns acolo, inseamna ca ai probleme mari cu increderea in tine si evident esti slaba la karate, odata ce te temi ca vor rade si te vor barfii noile colege.
Ar trebuii sa-ti iei inima in dinti si sa muncesti dublu acolo unde mergi, ca sa dovedesti tuturor ca desii esti slaba, poti sa fii muncitoare si poti sa-i ajungi din urma, ceea ce ii va face pe toti sa te priveasca admirativ.

1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Eu nu am intalnit nicaieri un club (karate sau kickboxing) unde cei noi sa fie criticati sau tratati cum spui tu... din contra, cei noi erau mereu menajati si ajutati sa se integreze.