| William a întrebat:

Ce a facut arbitrul ala de la meciul Romania- Olanda de au zis scotienii ca e incompetent? Eu nu am vazut meciul.

Răspuns Câştigător
| PaulCCraciun a răspuns:

Arbitrajul a fost praf, nici in liga a-II-a nu vezi arbitraj de asa o proasta calitate, ce sa mai vorbim de un meci de cupa mondiala. nu zic ca am fi castigat daca se arbitra corect, pentru ca am fost, suntem si probabil vom mai fi multi ani de acum incolo sub Olanda, dar scorul ar fi fost cu totul altul, maxim 2-1 pentru Olanda, Romania a jucat destul de bine. dar ce sa ii faci, asta e. nu e prima data cand suntem tratati asa. va mai aduceti aminte de meciul Romania-Danemarca cu arbitrul Urs Meier?, asta e "bafta" noastra.

4 răspunsuri:
| Kazumi a răspuns:

Da-l dracul ca a fost cel mai bou arbitru.A dat unui jucator deal nostru galben apoi a dat lovitura libera de la 11 metri pentru. Olanda si trebuie. sa fie fault pentru. Olanda. E prea praf!

| Zuzu741 a răspuns:

Pai a dat un penalty ff usor de abia la atins (iar noi cand am avut o lovitura la Adi Popa nu ne-a dat penalty ) 1 gol din ofsaid dadea faulturi ff usor

| ododoo11 a răspuns:

Arbitrul a dat lovituri libere la faulturi unde nici macar nu era faza de fault si a dat un penalti pentru Olanda pentru ca un jucator cazuse in careu. Urmarea acestui penalti a fost un gol pentru Olanda. deci olandezilor le-a dat vreo 11 lovituri libere iar romanilor vreo 3.

| Vele_Radu_1998 a răspuns:

Le-a dat penalty, nu le-a anulat golul din offside si nu ne-a dat penalty

Întrebări similare