Mai blat a fost sigur, si desi sunt stelist nu ma supar....inteleg relatia Becali - Hagi, dar 5-2?! Nici macar un blat nu stiu romanii astia sa faca. Ar trebui sa ia lectii de actorie fotbalistica de la italieni.
Ba din contra!
Asa se fac blaturile, sa fie un scor categoric, fara dubii.
La 1-0, 2-1, mai existau interpretari : cã arbitru, cã un jucator a luftat, etc.
La 5-2 scorul e categoric si toti zic : jucatorii n-au avut chef, sunt plictisiti, deja campioni, nu isi mai dau interesul, bataie de joc, etc.
Insa clar a fost blat.
Viitorul nu e echipa de 5-2, sã fim seriosi.
P.S. Nu sunt stelist, sunt doar un observator.
Si ne mai mirãm ca "greii" fotbalului sunt chamati in instantã pentru furãciuni!
Nu a fost blat! A fost o milostivenie si un respect al Finului fata de Nas! Care e problema? Nasu e nas!
Ai si tu o mentalitate sa te ca... in ea!-e o rusine enorma pe blazonul Stelei ce s a intamplat ieri, Steaua daca era o echipa care se respecta punea osu si nu lasa in vacanta cei mai buni jucatori cu 4 etape inainte de final, unde ai vazut tu asa ceva in vest? Messi si Ronaldo joaca titulari in ultima etapa si au peste 60 de meciuri pe sezon, dar la noi hai sa i lasam in vacanta ca vine meciul cu Viitorul, pai si celelalte echipe contracandidate la retrogradare ale Viitorului cum s or simti cand vad ce se intampla?
Dragul meu, aici nu este vorba de mentalitatea mea.Suntem Romani, si asta spune tot, nu crezi?
Nu, nu cred
Si eu ma asteptam sa o ia, dar nu cu 5-2, au sarit calu.
Dupa cum se stie Hagi a fost un mare jucator al Stelei, si pentru a se salva de la retrogradare, i-a facut nenea' Gigi un cadou, desi scorul pare exagerat.
Fratilor,hai sa o punem cap la cap.
De ce sa zici ca a fost blat cand cei de la viitorul au jucat ca niste profesionisti.
1-nu a fost blat pentru ca s-a jucat cu jumatate de echipa rezerve.
2-jucatorii viitorului au dat niste suturi de nu le apara nici casillas
3-la ultimul penalty al viitorului sutul a fost aparat, daca l-ar fi lasat sa dea gol mai ziceai.
Reghe i-a trimis pe ceilalti in vacanta pentru ca ei au luat titlul si au nevoie de o pauza.El s-a gandit ca daca a luat deja titlul sa ii lasa si pe ceilalti sa joace.
Orice antrenor ar face asta.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Tu ai vazut macar meciul?
primele 3 goluri ale viitorului au fost din "greselile" lui doru bratu
si nici ceilalti jucatori nu prea s-au omorat
A fost cel mai mare blat dar nu aia ma derajat cel mai mult da puteau sa-i spuna si lu Regencanf