La 30-60 de minute dupa mananci o masa care sa aiba proteine si carbohidrati, si anume :
- proteine ( piept de pui, piept de curcan, peste, vita, carne de porc slaba - muschi -, etc. )
- carbohidrati ( orez, cartofi, paste, quinoa, brocoli, etc. )
Eu stiu ca ar trebui sa mananci destul de multa carne si fructe
si un sfat : ajuta in timpul exercitiilor sa ai lapte in loc de apa si daca vrei sa reusesti mai usor poti lua creatina de la farmacie nu e proteina doar face ca grasimea sa se transforme in muschi sper sa iti fie de folos ce ti-am spus
Esti complet pe langa.
1. grasimea NU se transforma in muschi, oricine are cunostinte MINIME de anatomie stie ca o celula NU se poate transforma in alt tip de celula
2. lapte in timpul exercitiilor? laptele are proteine cu absorbtie LENTA ( caseina ) si se ia inainte de culcare sau intre mese, in niciun caz in timp ce faci efort ( decat daca vrei sa borasti )
3. creatina de la farmacie? Eu nu as cumpara de acolo, ci de la firme specializate ( muscletech, six star nutrition, etc. ), si creatina face cu totul altceva decat ce ai scris tu
Eu asa am auzit de la alti dar nu stiu ce cunostinete au ei in legatura cu sala
Exista google si site-uri de specialitate, in general 80-90 % din sfaturile "din auzite" sau "de la unii" sunt praf, exista foarte multe mituri si povesti sau aberatii.
Decand se transforma grasimea in muschi?
Cipi1212 întreabă: