Draga mosw, apa minerala baloneaza in timpul antrenamentului. Poti sa bei apa plata, e foarte buna.Numai bine.
Apa minerala in niciun caz. Datorita aciditatii sale stomacul tau o va lua razna, vei avea crampe si dureri stomacale
[proprie experienta]
Nici intr-un caz deorece mineralele afecteaza muschii in timpul antrenamentului bea apa plata "dorna" etc. succese
Parerea mea e ca e mai buna plata, eu una de la apa minerala ma cam balonez.Depinde cum e organismul tau.
Apa de la chiuveta e cea mai.buna.Este controloata la fiecare ora.Apa din comert odata la an+ca nu sti nimic despre sticle...
Apa plata este cea mai buna, dar macar o data pe saptamana poti face exceptie de apa minerala la antrenamente daca chiar asa de mult iti place Apa minerala nu este recomandata la exercitiul fizic. Cel putin eu nu beau apa plata la antrenamente si nici nu ma omor dupa ea... Dar cum am mai spus poti face mici exceptii Fundita?
In nici un caz apa minerala eu fac handbal de 10 ani si la inceput veneam cu apla minerala iar antrenorul imi spunea sa nu mai vii cu apa minerala pentr ca nu e buna in timp ce faci antrenament. Chiar daca tu simti ca iti da energie nu e buna asa faceam si eu dar e bine sa asculti de sfaturile celor care stiu ca e cel mai bine ei nu te invata de rau si te invata de bine.
Apa minerala contine Dioxid de carbon care te agita la stomac si simti o senzatie de balonare.
Poti bea apa plata, suc natural fara acid, sau chiar si un ceai (rece).
anonim_4396 întreabă: