| CravataAlbastra a întrebat:

Ce aparat fitness pentru slabit (de apartament) stiti pana in suma de 300 lei? Sa fie eficient care sa lucreze tot corpul.

Răspuns Câştigător
| CristiMC a răspuns:

PS 1: consuma carbohidrati doar in prima parte a zilei deoarece ii folosesti sub forma de energie.
PS 2 : Seara incearca sa consumi in cea mai mare parte proteine.

8 răspunsuri:
| CristiMC a răspuns:

Daca nu ai posibilitatea financiara sa te duci la sala si vrei sa faci acasa, cu banii aceia eu as fi procedat in felul urmator. Mi.as fi cumparat un set de gantere reglabile, iar cu restul banilor ramasi ii cheltuiam pe mancare. Imi poti descrie si mie alimentatia ta, inaltimea si kg?

PS: Daca vrei cu adevarat sa slabesti, poti face asta in bucatarie evitand alimentele bogate in calori

PS: Nu e niciun aparat care sa lucreze tot corpul! Acasa poti face: flotari (din mai multe unghiuri), tractiuni, genoflexiuni, abdomene, ridicari pe varfuri pentru gambe, intercostale...

| CravataAlbastra explică (pentru CristiMC):

La sala nu am unde sa ma duc, nu e vorba de posibilitati financiare. Si mi se părea mai comod sa lucrez acasa.
Am 1, 70 cm si 60 de kg. As fi vrut sa slăbesc 10 kg pentru ca sunt grasă, chiar daca nu pare din cifre. Unele pers spun ca e bine 60 kg la înălțimea mea, dar daca mai vedea ai avea aceeasi parere la mine.
Alimentația mi-am dereglat-o de la un timp, mancând seara si destul de mult si ziua. Foame nu mi-ar fi, dar pofta de mâncare s-a mărit.

| CristiMC a răspuns (pentru CravataAlbastra):

Ce mananci seara si in restul zilei?

Pai de toate, de la dulciuri la produse de patiserie, dar si mâncare gatita, caju, sucuri si am o problema cu pâinea ca as manca-o si goală.

Poti face sala 100 de ani fara rezultate. Cu o asemenea alimentatie la ce te astepti? Dulciurile sunt plinde de calori, sucurile contin zahar iar paine are multi carbohidrati. Renunta la ele si o sa slabesti automat deoarece intri in deficit caloric. Mai bine ai inlocuii sucurile cu ceiuri, produsele de patiserie cu fructe si painea incarca s.o cunsumi rar. Alearga in fiecare zi si adauga proteine in alimentatie.

Mersi dragule de ajutor si de interesul cu care ai raspuns. :* Promit ca o sa ma țin de treaba laughing

| CravataAlbastra explică (pentru CravataAlbastra):

Scz fara emoticonul ala : )

Mi.a facut placere sa te ajut

PS 1: consuma carbohidrati doar in prima parte a zilei deoarece ii folosesti sub forma de energie.
PS 2 : Seara incearca sa consumi in cea mai mare parte proteine.