Nu poti decide tu unde slabesti Tu asigura-te ca esti in deficit caloric si o sa slabesti si in zona aia, dar nu numai.
Nu exista slabire locala, nu ai cum sa slabesti doar intr-un loc si nici grasimea nu se transforma in muschi asta e cea mai mare tampenie auzita.
Fa un antrenament cu greutati, urmat de cardio 30 de minute dupa antrenament si bineinteles o alimentatie sanatoasa si un deficit caloric.
Spor la treaba!
In primul rand, banca de abdomene si banda, cu banda slabesti peste tot, daca te tii de treaba. In rest, depinde ce aparate mai ai la dispozitie.
Dragi mei,
De la sport nu se slăbește.
Înțelegeți.
Grăsimea se transforma in mușchi sau ceva de genul.
Însă îți recomand banda, care lucrează toți Mușchii.
Adica habar nu ai
Si slabesti din 2 motive:
1. caloriile arse la antrenament (care intr-adevar, nu snut prea multe)
2. Accelerarea metabolismului. Dupa antrenamentul de fiare, cam 48 de ore corpul arde mai multe calorii stand degeaba decat intr-o zi obisnuita (folosite pentru refacerea fibrelor).
Ba am habar, și eu sunt sportiva!
Bine, in ultimul timp nu prea mai am timp, dar am atâția ani de antrenament...
Lăsând asta la o parte.
Nu slăbești propriu zis...Ci mai degrabă arzi caloriile...
Slăbești cu adevărat doar dacă faci foamea...dar nu e indicat...
Sincer dacă slăbești de la sport eu trebuia sa fiu băț.
A arde calorii e cu totul altceva fata de a slabi...
Ma rog, părerea mea.
"Nu slăbești propriu zis...Ci mai degrabă arzi caloriile...", arzand calorii slabesti (daca treci in deficit caloric).
Eu am slabit 18 kg in aprox 10 luni fara sa fac foamea, mancand 3-4 fripturi pe zi, ca orice atlet de forta. In prezent mananc cat o familie de 4 persoane si am ft putina grasime. Documenteaza-te legat de atletii de forta (skandenberg, mma, etc.)
"A arde calorii e cu totul altceva fata de a slabi...", depinde daca la sfarsitul zilei esti sau nu in deficit caloric.
Deficitul caloric e sfant! De ceva timp am implementat un program care face asta pentru mine si sunt tare multumit Ideea a fost umatoarea: aveam 97 kg la 1, 70. Eu nu pot sa ma infometez, asa ca solutia era sa mananc consisten si totusi sa slabesc.
Regimul a fost insotit de sport si am slabit cu ajutorul programului Alphabodies 12 kg in 3luni, asta mi-a schimbat total viata si perceptia asupra dietelor restrictive.
Recomand tuturor https://www.alphabodies.ro/produs/sabloane-nutritionale/.