Salut!
Sunt mai multe probleme care trebuie sa le iei in calcul. Dimineata e cel mai bun moment pentru sala? etc. Probleme de genul acesta te vor scuti de multe dificultati. In primul rand inainte sa te duci la sala cu o ora inainte trebuie sa fi te hidratezi extrem de bun, pentru ca orice senzatie de sete in timpul antrenamentului, inseamna ca nu esti pregatit si deci risti sa ai parte de lucruri neplacute (de la accidentari, la simpla pieredere a concentratie, deoarece alergi dupa sticla de apa). Inainte de sala (asta in timpul zilei) e bine sa mananci carbohidrati complexi (cereale de ex.) iar cu o ora jumatate (estimativ, general, nu am statistici pentru timpul acesta, depinde de tipul tau somatic) inainte de sala carbohidrati simpli, pentru un aport mare de energie, de scurta durata.
Problema e alta, nu mi-ai spus ce tip somatic ai, varsta etc. Aveam nevoie de mai multe detalii. Dar cum am zis carbohidrati complexi in timpul zilei si carbohidrati simpli inainte si dupa sala.
Complexi - cereale, cea mai buna solutie.
Simpli - zahar (la propriu), din ciocolata, fructe, gemuri etc.
In continuare dupa ce vi de la sala si ai mancat ceva carbo simpli e bine sa bagi si multe proteine.
Multa bafta!
Daca vrei sa te conturezi si sa se puna ceva pe tine cum trebuie te sfatuiesc sa iti cumperi proteine ca mancarea normala te ajuta doar la mersul pe strada si la un joc de fotbal. Ar trebui sa mananci de de 5 ori mai mult ca inainte si sa tragi din toate puterile ca sa se contureze cat de putin
Lapte cu cereale dar cereale din proumb are multi carbohidrati si aia iti dau energia pentru sala funda?
anonim_4396 întreabă: