| PringAloe a întrebat:

Ce ar trebui sa stiu inainte de a ma abona la sala? Ma pot duce si daca nu prea am un corp aletic? E adevarat ca fara suplimente nu faci fata? Eu nu prea am un corp atletic parerea mea, am 1, 85 cu 70kg si parca ma stanjaneste sa trag de greutati in fata multor baieti care au masa musculala, cata costa un abonament lunar? Va rog sa va spuneti orice parere

Răspuns Apreciat de Editori
| Quassaar a răspuns:

Mergi fără nici o jenă. Stai liniștit că nu-ți "admiră" nimeni corpul. Tu oricum ești un caz fericit pentru că ești slab. Mai complexați sunt cei supraponderali. Toata lumea a plecat de la un punct. Nu s-a născut nimeni cu pătrățele pe el, doar prin muncă și ceva stimulente au apărut rezultate. Important este sa faci pasul și îți recomand din toată inima să mergi la sală. Numai bine și succes!

4 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Sa razi de un om gras ca se duce la sala este ca si cum ai rade de un bolnav care merge la spital.
Asta mi-a zis-o unul din instructori.
Trebuie sa ai echipament, tricou, pantaloni, sosete de schimb; adidasi; prosop; apa.
Pana la a trage de fiare, intai fa partea de incalzire sau cardio. Nu te suprasolicita, si aia cu muschi la fel au inceput, doar nu s-au nascut asa. Poti sa rezisti si fara suplimente. A face sport si a te simti bine nu inseamna sa bagi prafuri in tine. Degeaba ai dita-mai masa musculara daca nu ai forta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru sweetys):

"prafurile" iti maresc foarte mult si forta.

Si eu nu am vazut pe NIMENI cu "dita-mai" masa musculara si fara forta, asta e o aberatie de copii mici.

| anonimaalee29 a răspuns:

Eu am gasit o sala unde am reducere pentru elevi, 100 de lei acces nelimitat, la orice ora doresti. Nu trebuie sa iti fie rusine, orice baiat a inceput de jos, nu toti s-au nascut cu muschi. Nu conteaza ce fel arati, fiecare se duce cu un scop la sala si nimeni nu trebuie sa te judece(si la randul nostru nu trebuie sa criticam pe altii). Suplimentele te pot ajuta dar alimentatia este cea mai importanta.

| Cutezătorul4k a răspuns:

Pai depinde de sala cat costa abonamentul, si nu ai de sa te stanjenesti ca vezi restul baietilor cu muschi iar tu abia incepi, nu uita ca si ei au fost slabi, fara muschi, dar cu multa vointa vei anunge si tu la rezultatele lorwinking si apropo proteinele nu s foarte bune, cel mai bine e sa faci sala natural si o sa observi ceva rezultate dupa 3/4 luni happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cutezătorul4k):

Proteine = natural. Se gasesc in mancare (in carne, branza, oua, lactate, migdale, nuci, etc.)

Un piept de pui are cam 20 de grame de proteine, un ou are 6 grame, etc.

| Nelly15 a răspuns:

Salut. Pretul unui abonament la sala difera de la sala la sala. depinde si de dotarile si standardele pe care si le impun. Acum depinde ce doresti si tu, la mine in oras este sala de fitness si cu 50-60 lei, dar este si cu 100+. Sau intrare pe zi, 6 lei. Desigur ca te poti duce daca nu ai corp atletic, sala cam pentru aia e facuta, sa iti poti face un corp frumos sanatos muncind din greu si ducand o viata sanatoasa si activa. Nu stiu de ce te-ai stanjenii, si tipii aia musculosi au fost ca si tine odata. in caz ca are unul ceva de comentat ala a uitat de unde a plecat. Totusi, tu esti mai "bine", eu am 48 kg. sunt foarte slab si mna, inca n-a zis nimeni nimic, ci chiar sunt incurajat! Da-i bataie!