| xcristix a întrebat:

Ce as putea face iarna ca sa slabesc, ca nu pot sa fac sport afara?
eu as vrea sa fac muschi, ca stiu ca daca am musci mari am si metaboliscmul rapid si in felul asta pot slabi, dar nu stiu cu cat se mareste viteza mtabolismului.

4 răspunsuri:
| EnglandGB a răspuns:

Eu fac inot de aproape 3 luni si aam slabit, cateodata mananc chiar mult si nu ma ingras,

| xcristix explică:

Pai eu nu am posibilitati sa fac inot

| trăncănici a răspuns:

Evită cărnăria, mănîncă legume, fructe şi bea cel puţin 2 litri de spă pe zi.

| Tyysonn a răspuns:

Ca sa slabesti, chiar daca nu poti face sport afara eu tot iti recomand sa faci plimbari lungi pe afara sau si mai eficient este urcatul scarilor, pentru ca la picioare se afla grupa cea mai mare de muschi si acesta este singurul mod eficient de a slabi, tot ca sa slabesti trebuie sa ai grija la ceea ce mananci adica fara grasimi, prajeli si mancat seara tarziu.Pentru muschi iti recomand flotari cu mainile departate(pentru piept), flot cu mainile apropiate (pentru triceps), genoflexiuni si fandari (pentru picioare ) abdomene (cauta pe youtube 8 minute abs si fa acel program de 4-5ori pe saptamana) daca ai vreo bara prin preajma incearca sa faci tractiuni pentru biceps sau chiar pentru spate. Iar apa nu te ajuta sa slabesti, s-au si interzis acele reclame cu consumul minim de 2 litri pe zi, pentru ca sa deovedit ca omul nu are nevoie de o cantitate asa mare de lichid(apa nu face rau dar nici nu aduce beneficii, bei atat cat ai nevoie.)