| Andrey125 a întrebat:

Ce as putea face sa imi maresc bicepsul adica e mult mai mic decat a celorlalti care au mana de marimea maini mele si nu stiu ce sa-i mai fac sa creasca

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

In cazul asta....insita pe acea grupa.Sa ai tot un singur antrenament pe saptamana dar sa fie intens si cu greutati mari daca e.Sa faci maxim 7 repetari.dar sa te incalzesti bine inainte cu greutati mici.

10 răspunsuri:
| Sup3rN0va a răspuns:

I-ati danabol si injecteaza-ti in bicepslaughing. Glumeam!
Poi simplu antrenament pentru biceps! I-ati 2 gantare de 2, 3 sau 5 kg si fa exercitii pentru biceps.Sau du-te la sala.

| Andrey125 explică (pentru Sup3rN0va):

Merg de 2 ani dar cred ca sunt deficitar la biceps nu stiu ce are de nu creste

| Andrey125 explică:

Fac sala de 2 ani dar nu stiu cum sa-l fac sa creasca creca sunt deficitar dati-mi niste exercitii sau cate repetari sa fac dau funda

| cristi1505 a răspuns:

Fugi la sala si apucate de antrenamente.O data pe saptamana lucrezi fiecare grupa musculara urmand un antrenament clasic, iar rezultatele vor aparea..Plus o alimetaite bogata in proteine si carbohidrati si odihna suficenta.Asa iti vei dezvolta masa musculara.Totul e sa ai rabdare.

| FitMonkey a răspuns (pentru Sup3rN0va):

Gantere de 2, 3, 5kg? esti femeie?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrey125):

Eu cred ca te antrenezi prost ( precum 90 % din cei care fac sala ).

Cum antrenezi bicepsul acum? Ce exercitii, cate serii si cate repetari? Si cat dureaza un antrenament de biceps?

| Sup3rN0va a răspuns (pentru Andrey125):

Probabil nu mananci deloc bine..sau nu te antrenezi corect.

| Sup3rN0va a răspuns (pentru FitMonkey):

La cum sa exprimat am crezut ca n-a facut sport in viata luilaughing

| Andrey125 explică (pentru Cosmin86):

Fac flexii din picioare cu bara 4 serii a cate 6-8 repetari
flexii concentrate cu gantere 4 serii 8 repetari
si flexii la banca scott 4 serii 6 repetari
si antrenamentul dureaza vreo 30 de minute

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrey125):

Scoate flexiile concentrate si baga tot un exercitiu de baza ( gen tractiuni cu palmele spre tine si sa nu te duci pana jos, intra foarte bine bicepsul la miscarea aia ). In rest antrenamentul pare ok.

Cu ce grupa combini bicepsul? Il lucrezi o singura data pe saptamana, nu?