Cu toate ca țin cu Barcelona, cred ca va câștiga Juventus. Barcelona joaca prost in ultima perioada. Messi la fel.
Leonel e mort si ingropat, e cel mai slab de pe teren de ceva sezoane incoace, daca nu s-ar mai face totul in jurul gnomului si ar avea si barca antrenori cu koae poate ar face treaba, pana atunci mediocritatea o mananca pe barca.
Pe Barca nu o mănâncă mediocritatea trece printr-o perioadă slabă și după ce își revine va câștiga multe meciuri la rând.
Asta ar fi una dintre glume
Nu glumesc deloc.
Că va câștiga Barcelona, dar daca Ronaldo își va reveni și va fi titular nu se știe, daca nu va juca Ronaldo cred că va pierde Juventus așa cum o pierdut și la ei acasă, oricum știu că Ronaldo era bolnav de covid nu o sa poată juca la capacitate maxima.
Ronaldo a revenit ieri cu o dublă, dacă nu apare vreo accidentare o să fie titular.
Și cred că o să poată juca la capacitate maximă, la cât e de obsedat (în sens pozitiv) de antrenament probabil s-a antrenat în izolare cum se antrenau colegii lui la club, dacă nu cumva și mai mult.
Daca și o revenit nu va avea un meci ușor Barcelona, clar e un meci pe care nu las juca la pariuri. Dar acum meciurile sunt imprevizibile nu putem ști cine va câștiga în mod cert.
System întreabă:
alexx102428 întreabă:
Stancioi_Deian_1988 întreabă: