anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti,daca Astra Giurgiu va invinge azi pe Pandurii,are sanse la titlu? Desigur,tinem cont si de faptul ca are cel mai bun atac de pana acum, desi a disputat doar 3 partide spre deosebire de majoritatea echipelor din Liga 1 si 3 victorii din 3 posibile.

3 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Campionatul se va disputa intre Steaua si restul lumii

| hefe a răspuns:

Eu m-as bucura sa castige astra si meciul si campionatul mai bine decat steaua si dinamo acum ca rapid e in liga 2...am venit la cateva meciuri ca tau aproape de giurgiu. oricum astra steaua va fi bataia pentru campionat.Dar va fi mai greu in vedere si cu play off si panduri s-au incurcat etapa trecuta... Sper sa castige.bafta!:*

| Masinadescris a răspuns (pentru hefe):

Eu sunt dinamovist, dar tin si cu astra. Merge foarte bine, cel putin pana acum. Daca ajunge si in grupele Europa League, atunci intr-adevar putem spune ca e echipa mare. Ar putea sa ajunga, deoarece are cel mai usor adversat dintre toate cele 3 echipe romanesti din play-off-ul Europa League. Si eu sper sa castige deseara, desi majoritatea ar spune ca Pandurii e favorita, dar va fi un meci strans. Si eu vreau sa ia Astra campionatul. Dinamo nu are nicio sansa. Da, ai dreptate, intre Steaua si Astra se va disputa campionatul.