| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Ce credeți o sa se califice CFR CLUJ în primavara Uefa Europa League in Elveția după meciul cu Young Boys Berna? Eu zic ca da. Voi ce credeți?

18 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nici intr-un caz, ii toaca elvetienii, cfr mi se pare foarte slaba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Merita să câștige azi CFR ne o furat arbirtii în seara asta că de obicei mie nu mi sa părut penalty în min.90 la balgradean

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Penalty inventat + rosu

Oare dacă aveam var era mai bine? Sau dacă aveam var se dădea offsaid la primul nostru gol și ar fi stat oricum treburile altfel...dar aici asta e chestia nu merge cu daca era pe o barca, arbitru ne o dat decisivă...

I-a cam dominat cfr, jos palaria, au murit frumos luptand. Penalty-ul ala si rosul au contribuit la infrangerea lor. Ironia sortii,, cum isi bate uefa joc de cfr, au pus un arbitru francez.

Sincer își cam bat joc in general de români nu e prima dată când suntem furați. eu daca eram pe teren îl rupeam in bătaie pe acel arbitru acum CFR e in afara și pe ăla îl doare in pix, sper ca karma sa ii de-a o lecție pentru ce o făcut, morții lui de francez infect

Acum nu mai esti rasist? )))) dar nu mai deschid subiectul.

Dupa ce ca echipele romanesti sunt sarace si nu sunt cu fotbalul la un nivel inalt mai sunt si furate, e frustrant, un arbitru strica un meci si cheful de a mai vedea fotbal, eu cel putin am devenit cam sictirit la meciurile din Anglia si din fotbal in general din vina lor, au facut meciurile praf in ultima perioada. Asta e un arbitru ce merita pus la zid, nu Coltescu. Primul a stricat calificarea unei echipe pe cand al 2-lea a fost luat ca tap ispasitor, dar stii de ce nu o sa se vorbeasca in presa pe subiectul asta? Pentru ca e un arbitru francez si pentru ca este vorba de o echipa romaneasca, punct.

Unii ziceau că sovre ar fi pronunțat ăla negru nu Coltescu acum nu mai știu ce să cred nici eu. sincer sa fiu da, sunt rasist nu aderez romanii și țiganii da nu o fost corect ce o făcut acest arbitru eu cam am impresia că francezii nu ne prea aderează dar asta cred că din cauza țiganilor ce o făcut numai boacăne pe la ei pe acoolo acum romanii sunt asociați cu țiganii că țiganii se autointitulează rromi. asta francezul ne o executat că la carte în ultimele minute și-o arătat adevărata față pisatul.

Sovre a fost, da, iar toti au sarit la Coltescu. Mi-e scarba de ce s-a ajuns, fotbalul nu mai e fotbal, a ajuns o jucarie politica ce trebuie sa inceteze, nu sa se amestece toate mizeriile astea peste sport in general.

| Iote a răspuns:

Nuuu.

| cfrtobias a răspuns:

Eu sper la 0-1, da nu cred ca avem sanse ori batem cu 0-1 sau va fi 0-0 ori luam multe goluri

| cfrtobias a răspuns:

Gool 0-1 Debeljuh

| cfrtobias a răspuns (pentru cfrtobias):

2-1 ce sa mai zic

| anonim_4396 a răspuns (pentru cfrtobias):

Ne-o *** arbirtru, sa o foot pe masa in gura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu toată sinceritatea mea îți spun că CFR nu are nici o șansă să se califice în această seară.
Omrani nu mai e cine era, și oricum nu cred că joacă, Deac nici el nu mai face meciuri bune nu mai confirma ...mulți jucători lipsa și elvețienii nu cred că sunt prosti sa rateze o astfel de șansă la ei acasă ..echipa lor e mai omogenă că a noastră se cunosc mai bine sunt foarte arțăgoși nu cred că vor rata calificarea au și un lot mai bun că al nostru. cu jucătorii ăștia de paie nu o sa facem nimic în seara asta. păcat că ne-o bătut as Roma de 2 ori la rând acolo consider că s-a pierdut calificarea, da jucătorii fiind bolnavi nu aveam altui mai buni la îndemână. macar am făcut 5 puncte sunt echipe mai mari că noi cre nu au făcut 5 punctede ex inter nu o prins nici Europa league o fost eliminată complet din Europa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa ii moare toată familia arbitrului și părinții lui să rămână orfan, morții lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pot de nervi bagamias Pola ce bine o jucat CFR, stima și respect CFR Cluj ați fost peste **** de la Young boys care trăgeau de timp gunoaiele

| NarcisIfrim a răspuns:

Unu la mana a plecat Petrescu, adica iti dai seama e jale si doi la mana uita-te in clasament, unde e cfr acum in liga 1.
Poate ne fac o surpriza, si s-au pregatit pentru Europa, mai stii