| lungu_4239 a întrebat:

Ce credeti va reusi real madrid s-o detroneze pe fc barcelona sezonul viitor? Eu m-am gandit asa primul an adica sezonul 2009 - 2010 au cumparat superstarurile dar nu au avut antenor, al doilea an si-au luat si antrenor calumea dar sa zicem ca a fost primul an si de la anul gata sa castige multe trofee. Astept parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| compaq15 a răspuns:

Mourinho planuieste cu siguranta cum sa detroneze,, Barcealona '', vorba lu Becali. Le-a dat jucatorilor plan de pregatire individual, pentru a fi in forma la Supercupa Spaniei. Mourinho ` i arogant, dar e cel mai bun. o sa vedeti ca RM o sa fie o surpriza in 2011-2012

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca nu va reusi, Barcelona are acum o echipa foarte buna si stabila si inca nu cred ca a intervenit uzura. S-ar putea ca peste 2-3 ani sa o intreaca, mai repede nu cred. Numai bine!

| JuLien a răspuns:

Pur si simplu nu cred. Barcelona are un stil de joc aparte, jucatori foarte talentati si valorosi, numai efectul trecerii timpului si plecarea unor jucatori poate afecta eficienta jocului. pana atunci va ramane nr.1happy