| CosmynAdryan a întrebat:

Ce credeti va trece Bayern Mnchen de Barcelona in semifinale? Si de ce? Vreau doar niste pareri ale unor suporteri. PS: Suporteri sa nu fir fani ale acestor echipe? Ma scuzati pentru categorie. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| crytical a răspuns:

La cate surprize au fost anul asta, chiar nu stiu ce sa mai cred. Realul era considerat norocoasa ca a cazut cu Juve si au plecat acasa cu 2 goluri luate si unul dat. probabil o sa bata barca acasa, si bayern o sa-i scoata de tot la ei acasa.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Va fi greu ca nemtii sa fie invinsi si eliminati de catre spanioli. Nemtii sunt mai pragmatici si nu le plac glumele!

| Lawliet14 a răspuns:

Greu de spus dar merg pe Barcelona pentru ca este in forma iar Bayern este vaduvita de aportul unor jucatori. Cea mai pragmatica echipa a sezonului mi se pare a fi Realul. Madrid se poate trezi in orice moment. Cu trofeul bineinteles.

| Florian000 a răspuns:

Daca asta te ajuta in dragoste...

| BeckhamRZM a răspuns:

Nemții greu de învins acasă, din orice postură. Le lipsesc jucători mulți, foarte mulți! Barcelona, e pe val din câte am văzut. Dar va fi o revanșă pe care Barca o să și-o ia de acum două sezoane de când Bayern i-a scos cu 7-0 la general. Nu mai merge Bayern mult, nu mai are cum! PS: Sunt fan AC Milan.

| thiewanderer a răspuns:

Eu merg cu Barcelona. Sunt prea puternici in acest moment ca sa piarda. Parerea mea happy bafta!