Dupa cum stii, iubesc Arsenalul, si doar el conteaza pentru mine!
La nivel de nationala mi-au placut mai multe de-a lungul timpului, am simpatizat destul, dar nu incat sa-mi intre la inima, imi place fotbalul german si Germania, cu ei tin la mondial
Desigur, din drepturile Tv, echipele engleze castiga cei mai multi bani din drepturile astea tv, din vanzarea de tricouri si fulare si ce vrei tu, totul intra in conturile clubului, Arsenal e o echipa putred de bogata, are rezerve mari de bani, are multi fani, e echipa de traditie,, tot ce iti trebuie, doar oamenii din interior strica toata frumusetea.
Are cele mai scumpe tichete, in jur de 30-40 de lire cand joaca cu o echipa slaba in campionat, in UCL sare de 100 de lire lejer un bilet normal,, au pus si astia niste preturi la bilete.
Ti-e si greu acum sa ajungi in Anglia, strabat toata Europa pentru ei, cheltui o groaza de bani daca vreau sa vad pe stadion un meci
Se numeste capitalism.
Poate sunt mai zgarciti cu banii, totusi sunt bolovani pentru ca ar veni alti banii, cei drept valoarea a scazut, inainte erau multi din brazilia acum nu prea, sunt multi copii grasi care nu prea mai fac sport, asta se vede in orice sport, trebuie facut sport de mici si mai mult, eu degeaba as vrea daca nu as avea banii nu ma r baga nimeni in seama e aiurea
Se numeste cretinism...am uitat, e idolul tau W0nger!
Da! Fara el, pentru mine, Arsenal nu exista. E o legenda a fotbalului, a Premier League si a lui Arsenal.
Acum iti pun eu o intrebare: Tu ai cumpara ceva ce nu-ti trebuie?
Bwhahahaha,deci mosul e o legenda pentru tine, e cel mai mare troll hodorogul asta, e pur si simplu un escroc ordinar!
Ai impresia ca viata e roz la Arsenal si avem doar jucatori world-class?
Nu stii tu unde bat, pana nu.pleaca,Arsenal e in coma
E in coma din punctul de vedere al unui ultras, din punctul de vedere al lui Kroenke (daca asa il cheama) merge foarte bine.
Kroenke out!
W0nger out!
Cum poti sa le iei apararea mascaricilor astora?
Nu ma intereseaza conducerea, doar lui Wenger ii voi lua mereu apararea, o legenda nu merita tratamentul de care are el parte.
Ca noi tunarii merita umilintele incasate de Arsenal din cauza astuia,, nu ai cum sa-i iei apararea, nu exista asa ceva!
Dar un titlu fara infrangere au meritat?
Erau alte vremuri, aveam legende care imbracau tricoul lui Arsenal,, aveam cel mai complet fotbalist in echipa, pe Henry...ala era spiritul adevarat al tunarilor.
Si pe Henry cine ''il inventase''?
O zici de parca Henry nu era deja fotbalist mare inca de pe vreamea cand evolua pentru Monaco.
E drept ca a fost 'copilul' lui Wenger,, dar calitatile lui Henry erau de necontestat.
Atat a facut bun pentru Arsenal, faptul ca l-a adus pe Henry si am mai castigat trofee cu el pe teren, dar nu pot sa uit si nici sa iert plecarile lui Fabregas, Nasri, dar mai ales a lui Van Persie sub comanda lui Wenger, nici faptul ca Luis Suarez trebuia sa fie jucatorul nostru,, nici faptul ca nu am mai luat un titlu din 2004
Intotdeauna cu Paok Salonic, din echipa romaneasca cu toate , caci atunci cand au jucat romanii cu grecii cu ambele echipe am sustinut.
Ce lipsa de patriotism frate
Sincer sa iti spun nu ma consider patrioata, desi sunt mandra ca-s romanca oriunde imi fac rost in viata. Si cum Grecia imi este a doua casa, da, tin cu echipa greceasca. Recunosc nu sunt microbista deloc, imi sustin mai mult pe sotul meu grec care este fan Paok.
Eram ironic, nici eu miha
Sa raspund si eu? Imi place barcelona, bayern si nationala germaniei si in ro poli Timisoara sau o echipa care sa ma impresioneze, funda?
Nu am asa ceva...
Dar cred ca ar fi cat de cat Arsenal, mi-a zis Drimmero cate ceva despre ei si chiar mi-au placut. Doar atat
Eu tin cu CSU Craiova, echipa orasului meu natal. La nivel international nu ma prea pasioneaza fotbalul, dar totusi am o pasiune pentru Chelsea de cand sunt mic. Nu inteleg de ce, nici macar nu stiu ce jucatori au.
De nationala Romaniei sunt dezamagit complet, insa ma surprinde Siria, acolo e razboi de 6 ani si ei mai au putin si se califica.