Dupa cum stii, iubesc Arsenalul, si doar el conteaza pentru mine!
La nivel de nationala mi-au placut mai multe de-a lungul timpului, am simpatizat destul, dar nu incat sa-mi intre la inima, imi place fotbalul german si Germania, cu ei tin la mondial
O zici de parca Henry nu era deja fotbalist mare inca de pe vreamea cand evolua pentru Monaco.
E drept ca a fost 'copilul' lui Wenger,, dar calitatile lui Henry erau de necontestat.
Atat a facut bun pentru Arsenal, faptul ca l-a adus pe Henry si am mai castigat trofee cu el pe teren, dar nu pot sa uit si nici sa iert plecarile lui Fabregas, Nasri, dar mai ales a lui Van Persie sub comanda lui Wenger, nici faptul ca Luis Suarez trebuia sa fie jucatorul nostru,, nici faptul ca nu am mai luat un titlu din 2004
Sa raspund si eu? Imi place barcelona, bayern si nationala germaniei si in ro poli Timisoara sau o echipa care sa ma impresioneze, funda?
Sincer sa iti spun nu ma consider patrioata, desi sunt mandra ca-s romanca oriunde imi fac rost in viata. Si cum Grecia imi este a doua casa, da, tin cu echipa greceasca. Recunosc nu sunt microbista deloc, imi sustin mai mult pe sotul meu grec care este fan Paok.
Nu am asa ceva...
Dar cred ca ar fi cat de cat Arsenal, mi-a zis Drimmero cate ceva despre ei si chiar mi-au placut. Doar atat
Eu tin cu CSU Craiova, echipa orasului meu natal. La nivel international nu ma prea pasioneaza fotbalul, dar totusi am o pasiune pentru Chelsea de cand sunt mic. Nu inteleg de ce, nici macar nu stiu ce jucatori au.
De nationala Romaniei sunt dezamagit complet, insa ma surprinde Siria, acolo e razboi de 6 ani si ei mai au putin si se califica.