| RAY a întrebat:

Ce echipa preferata de fotbal aveti?
National si International

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Dupa cum stii, iubesc Arsenalul, si doar el conteaza pentru mine!

La nivel de nationala mi-au placut mai multe de-a lungul timpului, am simpatizat destul, dar nu incat sa-mi intre la inima, imi place fotbalul german si Germania, cu ei tin la mondial

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Si pe Henry cine ''il inventase''?happy

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

O zici de parca Henry nu era deja fotbalist mare inca de pe vreamea cand evolua pentru Monaco.

E drept ca a fost 'copilul' lui Wenger,, dar calitatile lui Henry erau de necontestat.
Atat a facut bun pentru Arsenal, faptul ca l-a adus pe Henry si am mai castigat trofee cu el pe teren, dar nu pot sa uit si nici sa iert plecarile lui Fabregas, Nasri, dar mai ales a lui Van Persie sub comanda lui Wenger, nici faptul ca Luis Suarez trebuia sa fie jucatorul nostru,, nici faptul ca nu am mai luat un titlu din 2004

| RAY explică:

Sa raspund si eu? Imi place barcelona, bayern si nationala germaniei si in ro poli Timisoara sau o echipa care sa ma impresioneze, funda?

| MihaelaDart a răspuns (pentru RAY):

Sincer sa iti spun nu ma consider patrioata, desi sunt mandra ca-s romanca oriunde imi fac rost in viata.winking Si cum Grecia imi este a doua casa, da, tin cu echipa greceasca. big grin Recunosc nu sunt microbista deloc, imi sustin mai mult pe sotul meu grec care este fan Paok.

| RAY explică (pentru MihaelaDart):

Eram ironic, nici eu miha

| sccs12 a răspuns:

Liverpool
Brazilia

| Clorox a răspuns:

Nu am asa ceva...
Dar cred ca ar fi cat de cat Arsenal, mi-a zis Drimmero cate ceva despre ei si chiar mi-au placut. Doar atat laughing

| RAY explică (pentru Clorox):

Drimmero ne corupe pe toti

| Drimmero a răspuns (pentru Clorox):

Nu exista 'cat de cat' cand e vorba de Arsenal, ori iubesti echipa,, ori nu... alta alternativa nu ai!

| deeeaqq a răspuns:

Cm - Germania
ro - Dinamo
internațional - Real și bvb

cu plăcere

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

Prima varianta sa fie atunci laughing

| Volsvagan70 a răspuns:

Eu tin cu CSU Craiova, echipa orasului meu natal. La nivel international nu ma prea pasioneaza fotbalul, dar totusi am o pasiune pentru Chelsea de cand sunt mic. Nu inteleg de ce, nici macar nu stiu ce jucatori au.
De nationala Romaniei sunt dezamagit complet, insa ma surprinde Siria, acolo e razboi de 6 ani si ei mai au putin si se califica.

Întrebări similare