| fantimbaland a întrebat:

Ce echipa vi se pare voua cea mai tare? barcelona sau real madrid. si daca vreti va puteti lasa si id voastre asta e valabila numai pentru fotbalisti adevarati by by

10 răspunsuri:
| Catalyn13Barcelona a răspuns:

Eo zic Barcelona pentru ca: Joaca foarte bine, are jucatori cu experienta cum ar fi Puyol, Messi, Iniesta, Xavi si altii. Bine ca si Real Madrid este buna si are jucatori fenomenali dar aleg Barceona pentru ca inca o data imi place ca joaca in passe, ajunge in careu face faze frumoase si multe altele. In fine asta e parerea mea. big grinwinking

| Daredevil1998 a răspuns:

Sa stii ca mai exista si alte echipe precum milan,liverpool,manchester united, chelsea, nu mai zic de manchester city.

| ρυƒυℓєтє a răspuns:

Momentan barca. dar in viitor real pentru ca acolo sunt jucatori tineri cu potential. la barca deja incep sa imbatraneasca jucatorii, de exemplu Puyol, Xavi, Iniesta etc.

| NuDauFunda a răspuns:

Barca, ce intrebare. Cat de mare fan al lui Real a-i fii, n-ai cum sa nu admini ca Barca e superioara in ultimii ani.

| fantimbaland explică (pentru NuDauFunda):

Bravo mha eu tin cu barca pana la moarte si pe toti pe care i-am intrebat au dat aceeasi raspuns ca tine

| NuDauFunda a răspuns (pentru fantimbaland):

Asta pentru ca multi au devenit fani Barca in ultimii ani. Eu unul sunt fan Barca de la 9 ani.

| fantimbaland explică (pentru NuDauFunda):

E dar eu de la 6 ani atunci am devenit fan su steaua si barca

| NuDauFunda a răspuns (pentru fantimbaland):

Cele 2 echipe care joaca tiki-taka laughing

| Tzutzik a răspuns:

Barca e cea mai bună, fără îndoialăwinkingwinking tongue

| Diana3 a răspuns:

FC Barcelona(: