| PaulStefan74 a întrebat:

Ce exerciții ar trebui sa fac că să slăbesc vreo 5 kg in 2 săptămâni? Cat de importantă e dieta când vrei să slăbești?

Răspuns Câştigător
| iKireS a răspuns:

In opinia mea, dieta este foarte importanta. Sfatul meu este sa intrii pe un site de tip Calorie Counting sau Recommended Calorie Intake si sa pui acolo toate detaliile despre tine (varsta, inaltime, kg actuale etc) - bineinteles cat se poate de precis, si de acolo sa alegi cat vrei sa slabesti. Daca vrei sa slabesti mai mult, site-ul iti va da un numar de calorii pe care poti sa-l respect si pe care sa nu il intreci. Poti folosii MyFitnessPal pentru a nota orice aliment consumat, are chiar un scanator de cod de bare si e foarte folositor pentru ca stii exact cate calorii contine acel produs. Daca respecti numarul de calorii si faci exercitii (pentru a creste rata de ''munca'' a metabolismul - sa arzi mai multe calorii) cele 2 combinate te fac sa slabesti eficient.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cea mai importantă, mai importantă decât sportu. Poți slăbi doar cu dietă, fără sport, dar riști să capete pielea un aspect lăsat dacă nu faci și mișcare.

| RAY a răspuns:

O sa pui inapoi 10 kg, ce fain va fi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mâncare puțină.
Mișcare multă.

| Maria1300 a răspuns:

In primul rand, nu recomand infometarea.Sa slabesti nu inseamna sa te abtii de la orice alimente.Iti garantez ca daca elimini din alimentatie sucurile(de la Coca Cola,Fanta pana la Tymbark,Santal,etc),prajelile si in general fast food,dulciuri si chipsuri,covrigei si alte snacks-uri pline de zahar rafinat,grasimi,etc,vei vedea rezultate minunate. In schimb, inlocuieste-le cu gustari precum fructe, iaurt simplu (in care sa adaugi tu fructe, fulgi de ovaz, etc ), ciocolata neagra(minim 70% cacao),nuci si seminte:migdale,seminte de dovleac(Atentie:nu din acelea prajite si sarate,citeste eticheta si asigura-te ca nu au adaugate uleiuri! Poti lua crude sau coapte,de preferat cu mai putina sare). In legatura cu mesele principale, evita doar painea alba(alege una intermediara-preferata mea, sau cu secara, tarate ori integrala daca iti va place). Consum-o fara griji, chiar si 2 felii pe zi. Poti manca paste(integrale,nu sunt deloc costisitoare),legume(trase in tigaie sau la cuptor),proteina de calitate(piept de pui, peste, muschi de porc slab). Cand vine vorba de cantitate, trebuie pentru inceput sa iti masori necesarul caloric si macronutrientii(gasesti online calculatoare pentru asa ceva). Apoi, foloseste aplicatia MyFitnessPal.Sa nu crezi ca trebuie sa te abtii toata viata de la alimente! Cat timp nu depasesti numarul de calorii zilnic, te poti bucura(ocazional!) de gustarele! Foloseste-te de aceasta idee: Nu manca un aliment ca si ar fi ultima data in viata! Fa-o doar cat sa fi satisfacut si bucuros de acesta, fara exagerare.Mai informeaza-te si in alte surse, eu nu am din pacate nicio specializare, ci o spun doar din ce am aflat si eu. Succes sa iti atingi scopul!