| Vio199 a întrebat:

Ce exercitii fizice imi recomandat pentru a pierde din greutate? Chiar si diete, dar vreau sa functioneze cat de repede posibil big grin FUNDA kiss

10 răspunsuri:
| LivingLouder a răspuns:

Cauta pe zoutube canalul Xhit

| floriasdfg a răspuns:

Păi ca şi exerciţii fizice te ajuta exerciţiile de tip cardio, poţi face sală, sa te plimbi cu bicicleta şi poţi alerga în parc. trebuie adopţi un stil de viaţă sănătos, nu mai mânca paine albă, ci pâine din făină integrală. renunţă la dulciuri sau mănâncă foarte rar. nu consuma mâncare de tip fast food. şi alimentele pe care le conusmi trebuie sa fie cât mai neprocesate, adică fructe şi legume proaspete în mare parte. bea foarte multă apă (2-2,5 litri), ceaiuri şi sucuri naturale. renunţă la sucuri acidulate şi cafea. ca şi carne cele mai sănătoase tipuri sunt carnea de pui, curcan şi vită. urmează toţi aceşti paşi şi vei slăbi repede şi sănătos! şi nu slăbi înfometându-te pentru că vei avea probleme de sănătate pe viitor. succes!

| TofanCristi a răspuns:

Abdomene, genoflexiuni, alergat!

| AsafteiAndreiDaniel a răspuns:

2 ore de alergat pe zi o cana d ceai pe zi si mancare normala

| Erzaa a răspuns:

Dietele sunt niste prosti! Ti dieta pentru un timp, dupa te lasi de ea si te ingrasi la loc. Daca vrei sa slabesti trebuie sa ai un stil de viata sanatos, fara zahar in primul rand sau alte prosti. Informeaza-te pe google cu privire la un stil de viata mai sanatos.

| Vio199 explică:

Nici nu va imiaginati cata apa beau zilnic, consum mai mult decat o piscina de la strand in toiul verii laughing

| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns:

Mda..am mai spus la cineva dar ma rog:
Θ 2-3 ore/zi de alergat.
Θ 3-4 litri de apa/zi
Θ Multe salate
Θ Si sport cat de mult, stiu ca am spus de alergat dar hai sa luam in serios treaba asta si sa si "tragem de fiare"

| enonimox a răspuns:

Repede actioneaza alergatul, mananci fructe, fara paine, si multa apa.

| raluca45 a răspuns:

Daca ai ambitie, iti recomand dieta pe care eu o tin in momentul de fata.
Dieta Army(de la armatabig grin)
Pierzi 10 kg in 8 zile.
Mananci cate 2 zile doar un aliment.
In primele 2 zile mere in orice cantitate vrei.
In urmatoarele 2:braza (se recomanda branza de capra, dar eu iti spun ca mai bine branza de vaci(dulce)nu contine sare deloc
In urmatoarele 2 zile poti consuma pui fara pielite. Puilul poate sa fie fiert, la cuptor sau pe gratar. Poti sa pui sare si piper, dar fara ulei.
Si in ultimele 2 zile se consuma salata verde, fara ulei, otet sau un alt aliment.De asemenea, poti sa pui condimente naturale(sare /piper etc)

In dieta asta se spune ca trebuie sa faci 2 ore de miscare pe zi, dar e destul de greu asa ca mai bine reduci la o ora din care 20-30 min alergate si restul exercitii..Si chiar daca nu poti chiar atat de mult timp macar un sport, da-te cu rolele, bicicleta, sa faci miscare si va ajuta.
Mult succes!

| raluca45 a răspuns:

E o dieta rapida, grea si daca nu ai grija cum introduci alimentele si in ce cantitate dupa ce termini dieta s-ar putea sa te ingrasi la loc, dar eu zic ca merita pentru un corp frumos.