| deutSa a întrebat:

Ce exercitii fizice practicati, pentru intarirea feselor si pentru scaparea vizibila a celulitei? un video, ceva?

4 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Buna!

Alergatul, saritul corzii, saritul in general (atat in lungime cat si in inaltime), restul sporturilor aerobice, in combinatie cu o alimentatie sanatoasa (lipsita de grasimi neesentiale) plus creme si masaje, ajuta foarte mult la modelarea si infrumusetarea tenului si a muschilor picioarelor.

Poti sa mergi la o sala de fitness, acolo vei avea cel mai rapid si cel mai vizibil rezultate.

Multa bafta!

| baru a răspuns:

Sall. Pentru fese un singur exercitiu.Balans de la trunchi, cu picioarele fixe, si mainile deasupra capului. Cat mai in echer. Pentru celulita in afara de miscare, de sport, nu stiu vreun remediu. Pa!

| bilalala a răspuns:

Stai intinsa pe spate, genunchii indoiti cu talpile pe sol, mainile pe langa corp si ridici fundul incat sa fie in continuarea trunchiului, apoi il lasi jos, in timp ce il incordezi. executi repetari si o sa simti cum "arzi" grasimea si celulita. Si eu m-am apucat de doua zile sa fac exercitiul asta si chiar se vad rezultate!