De ce nu mergi la sala? doar asa te mentii in forma. daca ai facut in decurs de o luna anumite exercitii si te-ai oprit, nu ai facut nimic ..vei acumula din nou mai ales daca nu ai grija la alimentatie.
Eu vreau pur și simplu acest tip de exerciții... Eu sport fac în fiecare zi, iar alimentația este echilibrată și bio
Nu exista acel tip de exercitii pe care il vrei tu. Orice exercitii faci, slabirea functioneaza la fel. Nu alegi tu unde vine si de unde pleaca grasimea.
A, deci tu mananci doar carne si oua? Sau, varianta mai simpla, nu stii ce sunt aia carbohidrati.
Daca erai in deficit caloric, slabeai, regula e simpla. Nu esti, nu slabesti. Incearca sa-ti numeri caloriile inainte sa contrazici sfaturile care ti se dau. Mai ales daca zici ca tot ce mananci e facut de tine, sunt sanse mari sa estimezi gresit portiile daca nu folosesti un cantar.
De asemenea, daca erai tonifiat/a, nu aveai cine stie ce grasime...asta inseamna tonifiat prin definitie.
Am un cantar special pentru mâncare, ca atare am avut în vedere ca nu prea mănânc dulciuri, zahăr, sare, panificație.
Imi pare rau, eu refuz sa cred ca tu iti cantaresti mancarea, iti numeri caloriile, esti in deficit caloric, dar totusi nu slabesti si nici nu stii ca mananci carbohidrati.
Ti s-a mai zis: trebuie sa fii in deficit caloric. Singura varianta e sa accepti ca greseala e in alimentatia ta si sa te ocupi de asta. Daca ai nevoie de ajutor, iti poti spune alimentatia dintr-o zi obisnuita si sunt convinsa ca vei primi sugestii legate de ce sa modifici. Saaau, daca nu vrei s-o schimbi, atunci calculeaza-ti caloriile si incearca sa faci suficient sport cat sa creezi deficitul asa, desi s-ar putea sa nu fie tocmai usor. Cele mai multe calorii le arzi prin antrenamente HIIT. Bafta!
Mersi, oricum