| Eron a întrebat:

Ce exercitii pentru muschii picioarelor stiti? Nu ma refer la alergat sau la alte masinarii de la sala.Ma intereaza cele pe care pot sa le fac oriunde, oricand.Eu nu stiu decat genoflexiuni, genoflexiuni cu genunchi spre exterior, fandari in fata si cam atat.As mai dori cateva, nu conteaza daca e pentru gambe, gvadriceps sau muschiul din spate(nu mai stiu cum se numeste).

Răspuns Câştigător
| mortallx a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti explic dar exercitiul este ff bun, daca rezisti 3 min si face 30 de min in fiecare zi acest exercitiu, or sa se vada rezultate ff repede.Deci,te sprijini de un perete si stai cum ar fi mersul piticului dar putin mai sus.Stai asa 3 min,daca nu te dor muschii incearca sa stai altfel,mai sus, mai jos...dar tot sprijinit, pana vezi ca da roade.

2 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Modelare, atletism, alergare, bazin fibrare, iar pentru dezvoltarea masei musculare, te asezi cu spatele la perete, mainile la spate, si te lasi usor foarte usor jos si invers. Totul trebuie sa mearga incet. Este un exercitiu excelent pentru picioare. Acest exercitiu este lucrat in general de patinatori de viteza. Sa te uiti sa vezi ce muschi au! Pa!

| mortallx a răspuns:

Mersi pentru funta, ai reusit sa faci ceva cu exercitiile?