| Bakugo a întrebat:

Ce exercitii pot face pentru dezvoltarea bicepsului? Nu trebuie sa implice gantere sau orice alte greutati de acest gen, doar greutatea corporala.(gen flotari si asa mai departe) dau funda!

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La flotari lucreaza tricepsul si deltoidul anterior (pe langa evident, piept).

Biceps, cu corpul tau, doar flotari cu palmele spre tine si bratele apropiate (latimea sa fie mai mic decat latimea umerilor).

Oricum, "muschi acasa" e o gluma proasta, doar copiii mici si firvi incearca asa ceva.

| cristiww a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosmin, sunt si exceptiile de la regula. Stiu pe cineva ajunsese sa faca impins cu 160 in sufragerie, omul e mare de tot, ii placea powerliftingul. Acum e in UK, merge la sala si face 200x3 super lejer

| Cosmin86 a răspuns (pentru cristiww):

Pai da ma, dar avea conditii acasa. Nu a ajuns sa impinga 160 facand flotari... cu facand impins cu haltera pe banca + alte exercitii, nu doar cu corpul lui.

Asa si eu stiu pe cineva care si-a facut sala acasa, ca sta intr-o casa de 600 metri patrati si o camera de vreo 60 mp a facut-o sala personala, si-a pus si sac de box. Dar nu e cazul la cel care a pus intrebare, el nu are NIMIC acasa si vrea cu flotari si probabil abdomene/genu. Nici bara de tractiuni nu are, ce sa mai vorbim de banci reglabile, haltere, discuri, etc.

| cristiww a răspuns (pentru Cosmin86):

Asa e, mai sunt altii care isi cumpara aparate multifunctionale si se antreneaza acasa, era un baiat avea canal pe Youtube, omul avea un aparat de vreo 2500E, era cat o jumate de camera de mare, era complet aparatul. Daca faci o socoteala banii aia ii dai pe abonament in 8 ani de sala laughing

| danbnz a răspuns:

Tractiuni la bara!

| Bakugo explică (pentru danbnz):

Voiam ceva ce pot face in casa

| danbnz a răspuns (pentru Bakugo):

Montezi o bara pe tocul usii:
https://www.emag.ro/......DLHRL7BBM/