| EVA9443 a întrebat:

Ce exercitii pot face pentru slabirea picioarelor. Daca fac unele exercitii voi slabi sau picioarele vor deveni mai grasa, din cauza muschilor?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde de cea ce faci, cum faci, si tipul de antrenament facut
1 eu recomand sa alergi 4 minute apoi apuza 1 minut prima faaza incet,moderat, maxim asa tonifici muschi, prima grasime e cea abdominala pierduta apoi picoare, fund etc
nu ai cum sa te ingrasi la picioare daca alergi, muschi nu sunt ca grasimea ca sa ajungi sa se vada muschi mari la [picioare ai nevoie de ani de zile de culturism intens

| Cosmin86 a răspuns:

"vor deveni mai grasa", invata sa te exprimi intai.

| RoseAndBiia a răspuns (pentru Cosmin86):

Mai dar daca incerci sa sari coarda 20 de minute ( mai mult alergi pentru ca saritul debia il faci ) si sa alergi 30 minute ( cu exercitii cardio de la insanity workout mai mult si sa alergi cand esti obosit fara sa te opresti deloc ) + 20 min. cardio de pe youtube. Si o alimentatie adecvata cam cat crezi ca as slabi 2 luni? ( azi e a 2a zi de cand fac faza cu sportul asta e groaznic )

| Cosmin86 a răspuns (pentru RoseAndBiia):

Daca ti se pare groaznic, fa altceva.

nu stiu cat, ca fiecare persoana e diferita, nu am de unde sa stiu ce genetic ai, ce metabolism, etc. Important ca ai slabi destul in 2 luni, destul cat sa se vada in oglinda.

| EVA9443 explică (pentru Cosmin86):

Am vrut sa scriu mai groase

| Cosmin86 a răspuns (pentru EVA9443):

Asta e altceva. Si tine de alimentatie si exercitii.

Fa exercitii unde poti peste 15 repetari. Si ai grija la alimentatie, carbohidrati spre zero, axeaza-te pe proteine, fructe si putine legume.

Da si cum pot sa fac cu o alimentatia am avut-o buna dar ai mei tot vin cu ciocolate, biscuiti, strudele, cornuri etc. Daca azi din greseala am mancat 6 patratele de ciocolata si 2 prajiturele mici rotunde. Ce sport as spunea face acum ca sa le elimin de tot
nu reuusesc sa tin nicio dieta prea multe ispite am ajuns sa visez noaptea ca mananc pizza

"nu reuusesc sa tin nicio dieta", nici nu trebuie sa tii nicio dieta.
dietele sunt stupide si bune sa-ti strici sanatatea.

Trebuie sa inveti sa mananci :
http://www.getfit.ro/......abire.html

Si sa-ti organizezi mesele ( fara prostii gen ultima masa la ora 19 sau alte aberatii de genul )

Da pai si cu sportul ce sa fac? Daca alerg 30 de minute ( cu exercitii insanity workout ) si fac exercitii cardio de la xhiit crezi ca reusesc sa slabesc 6=7 kg in 2 -3 luni? Mereu am incercat sa slabesc dar am salbit cateva kg si apoi iar am cedat si mancam CONTINUU SI M-AM INGRASAT DIN NOU happyhappy
chiar nu stiu ce sa mai fac ..cum sa-mi potolesc senzatia de foame si cum sa=mi vina anergia de a face sport, cand aud de sport parca ma duc la spanzuratoare. Si te tot sec la cap pe tine ca stiu ca esti expert in chestiile de sport ..sala etc

"cum sa-mi potolesc senzatia de foame", mancand. Poti slabi mancand, chiar si 4-5 mese pe zi.

Tot din mancare obtii si energia pentru sport ( o masa cu carbohidrati inainte de antrenament cu 2 ore o sa-ti dea energie ).

Zi-mi ce mananci intr-o zi cu antrenament si intr-o zi fara. Cu orele la care mananci.

| Madayna a răspuns:

Alearga, mergi cu bicicleta, cu rolele. Ca sa ajungi sa ai niste muschi foarte proeminenti la picioare necesita foarte mult sport, ceea ce cred ca nu o sa se intample daca alergi sau mergi cu bicicleta.

| deniiissss a răspuns:

Poti face orice exercitiu, nu te vei ingrasa /

| Cosmin86 a răspuns (pentru deniiissss):

Era vorba de cresterea masei musculare

| Florin_Panait_1993 a răspuns:

Alearga mai mereu fa cat mai multa miscare sau frectioneazate