| andreiandrei2009 a întrebat:

Ce exercitii sa fac pentru slabire? Eu am doua gantere si o haltera reglabila

10 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Pentru slăbire: cardio si exercitii in bucatarie(grija la ce mananci/bei). Cu greutatile umbli daca ai nevoie de tonifiere, cresterea in masa musculara si a fortei.
P. S. E un mit ca daca lucrezi cu greutati nu mai cresti, asta tine de genetoc.

| Violleta2022 a răspuns:

La 14 ansori NU ai voie cu greutati fiindca inhiba cresterea!

Răspuns utilizator avertizat
| Scarecrown a răspuns (pentru AlexHazulThau):

E dusa femeia, nu ai ce sa ii faci

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru AlexHazulThau):

Fiindca atat au, 14 anisori!
Asta direct din declaratia lor de pe forum!

| Violleta2022 a răspuns:

Uite aici sfatul medicului, de ce copilasii nu au voie sa faca greutati:

https://www.facebook.com/reel/1248955382712908

Pentru slabit:
- poti alerga 5-10km pe zi si
- poti sa reduci mancarea, FARA paine, fara paste fainoase, fara dulciuri si evidnet fara sucuri.

| raMLesS a răspuns:

Exercitii de mancat mai putin laughing
Si nu, nu inhiba nici o crestere, acest mit nu este sustinut de nici un studiu stiintific din cate s-au facut, singurul moment in care este posibil sa-ti opresti cresterea, este in momentul in care executi exercitiul gresit, cu greutati foarte, foarte mari de zeci, poate chiar sute de kile, si te accidentezi, adica iti rupi coloana sau mai stiu eu ce.
Atat timp cat faci exercitiile corect si cu greutati pe care le poti duce, nu o sa ai nici o problema, nu te mai lua dupa pr0asta aia ca femeia e cel mai imbecil si ignorant user de aici, sa nu mai spun ca nu are nici o treaba cu nutritia si sportul, ea spune sa alergi si sa joci fotbal, dar d0bitoaca nu stie ca acele fracturi care-ti opresc cresterea se produc mult mai mult in sporturile care pun stres brusc si repetitiv asupra organismului sau ale anumitor zone.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa biceps, la piept pe marginea patului, flotari din genunchi pana ce le poti face normal, poti sa faci si triceps.Dar pentru slabit fa cardio, alergare, cauta pe Youtube exercitii de cardio si nu consuma dulciuri sau sucuri ca sa fi intr-un deficit caloric.Nu te forta din prima zi cu greutatile si cardio-ul, sa o iei treptat.

| irina4219 a răspuns:

Bună! Ganterele și halterele se folosesc in alte scopuri, pentru slăbit ai nevoie întâi să creezi un deficit caloric - ceea ce ține de dietă, apoi pe partea de exerciții recomand ori cardio ori fitness, găsești pe YouTube antrenamente pe mai multe niveluri de intensitate și grupate astfel încât să poți lucra exact ce zone dorești. Zi buna sa ai!