E irelevanta ora la care te culci, conteaza sa dormi 8 ore. Auzi, sa dormi intre 8 si 12, dar daca esti in Rusia ce naiba mai faci? Acolo este acelasi fus orar, desi nu ar trebui. Intr-o parte te culci la ora 18, intr-alta la ora 2 dimineata?
Nu mai asculta toate bazaconiile astea. Mananca sanatos, fa miscare, renunta la fast-food, dulciuri, sucuri, mancaruri procesate si vei slabi.
Degeaba elimini carbohidratii daca mananci multe oleaginoase (pline de grasimi). Trebuie sa fii in deficit caloric. Eventual poti cicliza carbohidratii.
Toata vara insemnand astea 3 luni de vacanta presupun.Nu o sa faci mare corp in 3 luni de zile chiar daca esti slab si pe tine orice fibra musculara se cunoaste.O masa musculara mare iese din discutie prin urmare asa ca hai sa vorbim despre o forma fit cu six pack.Eu zic sa te apuci de calisthenics (gasesti pe Youtube daca nu stii ce si cum) este vorba despre exercitii cu propria greutate.De 5-6 ori pe saptamana vei face si zilnic minim 4 exercitii diferite pentru abdomen a cate 6 serii fiecare.(numarul de repetari ti-l stabilesti tu in functie de cate poti). Dieta iti zic doar atat, sa scoti din alimentatie dulciurile, sucurile, apa minerala si orice carbogazoasa. Zilnic sa ai pe masa carne (vita, pui sau peste de preferat), oua si legume proaspete. Daca ai posibilitatea de a manca intre mese nuci si/sau migdale este perfect.Si nu prajeli pentru ca distrugi mare parte din nutrientii din alimente.
Faza e ca trebuie sa scap de stratul de grasime ca am un pic
Bun,fa ce ti-am zis cu diferenta ca o sa scoti carbohidratii din alimentatie si vei scapa si de acel mic strat de grasime.
anonim_4396 întreabă: