| Scorpions13 a întrebat:

Ce exercitii trebuie sa fac pentru a avea un corp ca al surferilor?
Trebuie sa iau proteine sau mult antrenament ma atrage tare un corp de surfer foarte bine definit nu mare tare si bronzat

9 răspunsuri:
| alinutzu_6299 a răspuns:

Dupa mine trebuie sa nu mai bei alcool acid sa nu mai mananci dupa ora 18 si sa nu mananci dulciu

Dar eu cred ca nu ai sanse sa te faci ca un surfer pentru ca aia stau majoritatea timpului inotand si... tu nu cred ca ai piscina acasa

Dar cu niste proteine de calitate care sa defineasca si nu pentru masa te poti face mai aratos ca un surfer iti zic euhappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru alinutzu_6299):

De ce ora 18? Daca ai treaba si te culci la 1 si ultima masa e la ora 18... e combinatia perfecta pentru gastrita si ulcer. Ultima masa se ia cu 2-3 ore inainte de culcare, ora 18 nu are nicio legatura cu asta. Nu toti se culca la ora 21.
Cum adica proteine sa te defineasca? laughing

| alinutzu_6299 a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu zic dupa parerea mea ca dupa ora 18 nu mai e bine sa mananci si nu toti se culca ca tine la 2 dimineata

Si sunt proteine care din cate stiu eu nu te umfla dai jos din kg si se vad formele cu niste sala

| Cosmin86 a răspuns (pentru alinutzu_6299):

In primul rand NU exista proteine care te umfla sau care te fac sa dai jos din kg. Probabil vrei sa spui arzatori de grasimi sau l-carnitina.
Carnitina e DIFERITA de proteine. NU toate suplimente au proteine.

Parerea ta cu ora 18 e buna DOAR daca te culci la ora 21, sa fim seriosi. cand e ultima data cand te-ai culcat la ora aia?

| alinutzu_6299 a răspuns (pentru Cosmin86):

Sincer nici o data

Si partea cu arzatoarele ai dreptate nu prea ma pricep de ce sa mint si se vede ca te pricepi mai bine ca mine

Am niste informatii dar nu sunt foarte consolidate dar stiu de arzatoare de grasimi de carnitina

Dar proteinele iti mareste muschi in termeni mai... asa se poate spune si ca te umfla

| anonymous09 a răspuns:

In primul rand, proteinele, steroizi sau alte prostii de genu astea te distrug mai rau. in primul rand, ca sa arati ca niste surferi trebuie sa ai un stil de viata sanatos. multe fructe si legume, mai putin grasimile, sa nu pui ff multa sare in mancare si sa faci sport in fiecare zi. renunta la energizante, daca bei sau alte de genu astea. sunt pe youtube multi insi care te invata sa ai un stil de viata sanatos. acum si in limba romana big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonymous09):

Proteinele de ce il distrug si mai rau? Proteinele se gasesc in carne, lapte, branza, oua, etc... iar cele sub forma de "prafuri" sunt doar niste suplimente alimentare, care NU te umfla, etc.

Nu mai baga proteinele in aceeasi categorie cu steroizii.

| Scorpions13 explică (pentru Cosmin86):

Stiu ce e ala stil de viata sanatos. dar is cu liceul pana mea nu pot manca 3-4-5 mese pe zi dupa aceea fac excese si vin depozitele adica slab si cu burta, iar cand vinde vorba de proteine mai bine mi le asimilez din alimente sa nu imi afactez metabolismul, sala nu vreau sa fac pentru ca imi este ca imi fortez coloana. si de asta fac tractiuni flotari in pumn, flexii, saritura cu coarda si de astea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Scorpions13):

Sigur stii? Stii ca ai nevoie de 1.5 grame de proteina pe kilocorp, nu? Iti calculezi cantitatea zilnica de proteine? Stii de asemenea ca "multe fructe" pot duce la gastrita, datorita fermentatiei din stomac?

Si pana mea, macar 3 mese trebuie sa poti manca. Stai relax, nu o sa-ti afecteze metabolismul, citeste pe doctor.info sau pe sfatulmedicului.ro despre asta.

Apropo, e o diferenta URIASA intre sala si ce faci tu acasa ( flotari, flexii, etc. ). Le grupezi pe serii? Cate repetari faci la o serie? Stii ca atunci cand depasesti 10 repetari trebuie sa maresti greutatea, nu?

P.S. : nu poti sa te duci la sala si sa eviti exercitiile care iti forteaza coloana? Adica, genoflexiuni cu haltera pe umeri, impins de la ceafa cu haltera... si sa faci celelalte exercitii?