| DeKoniec a întrebat:

Ce exercitii trebuie sa fac pentru a ma inalta? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| 4l3xu7zu a răspuns:

Pai baschetul, innotul sau sala pe mine ma inaltat dar sa nu faci ( genoflexiuni cu bara si sa impingi greutati mari la picioare maxim 40 pentru ca vei ramane mic ) sper ca ti-am fost de ajutorwinking

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
in functie de starea sanatatii tale, poti practica baschet/innotul/handbal.
dar numai dupa o verificare medicala.
O seara bunahappy

Răspuns utilizator avertizat
| DeKoniec explică:

Scuze de greseala! Am 1.69 nu 1.61 greseala mea... am citit intr-un interviu de al lui Wiz khalifa, ca si-a dorit sa fie inalt... si zilnic dimineata si seara sarea de 200 de ori in sus. Si asa in 5 ani a ajuns sa fie mai inalt cu 24 cm.

| StefanCristi55 a răspuns (pentru DeKoniec):

Nu numai de asta cred ca a crescut,,Oricum tu nu mai ai asa mult timp, sau depinde, ti-am spus, fa-ti radiografia in primul rand.Mie mi-a spus ca am varsta osoasa mare, adica la 16 ani am oasele unuia de 16 si 8 luni cam asa(sper ca intelegi)

| xXAlphaXx a răspuns:

Fa baschet!

| StefanCristi55 a răspuns:

Ce varsta ai?

| DeKoniec explică (pentru StefanCristi55):

16 si am 1, 61 vreau ca pana la 18 ani sa am 1, 88 big grin atat. am obiective rolling on the floor. Imi poti da un sfat?

| StefanCristi55 a răspuns (pentru DeKoniec):

Mai multe chiar.In primul rand trebuie sa iti faci o radiografie la incheietura mainii care iti va arata in ce stadiu sunt oasele tale.Acea radiogafie va putea fi interpretata mai bine de catre un medic endocrinolog, unde te sfatuiesc sa mergi. Apoi o idee buna ar fi sa te apuci de baschet si/sau inot. Singura sansa ca tu sa atingi 1, 88, daca nu ai parinti ft inalti, ar fi sa faci un tratament hormonal pe baza de injectii(care e scump si implica niste mici riscuri) si vreo 2-3 ani de acum sa faci mult sport. Ai putea sa-ti calculezi inaltimea finala posibila asa: inaltimea tatalui+inaltimea mamei+13 cm totul impartit la 2. Si NU trage de fiare(greutati), indiferent de ce-ti spun altii(ca nu ramai mic, etc, etc.), pentru ca e posibil ca perioada in care s-au apucat ei de sala sa fi coincis cu cea in care au crescut mai mult.App si eu am tot 16 ani, dar am cam aceeasi problema si m-am interesat mult in domeniu laughing.
Sper ca ti-am fost de ajutor

| DeKoniec explică (pentru StefanCristi55):

Am vazut intr-un interviu dat de Wiz Khalifa, cand era mic timp de 5 ani sarea dimineata si seara de cate 200 de ori. Asa a facut 24 cm...

Întrebări similare