| PsyhoChild a întrebat:

Ce faci TPU?
Eu am o problema.In ultimii doi ani m-am ingrasat prea mult.In 2016 vara aveam undeva la 57-58 de kilograme, iar acum am in jur de 76-78.Precizez si ca am 15 ani.
Vreau in special sa dau jos burta,nu vreau cine stie ce abdomen plat sa ma laud cu foamea, sa fiu normal.
Mi-am propus sa alerg 5 kilometri pe zi seara si sa nu mai mananc dimineata.
Pot slabi in acest fel pana la sfarsitul anului macar 5 sau 10 kilograme?
Ce alte exercitii pot face pentru a scapa de burta.Sunt baiat

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Micul dejun e foarte important intr-o dieta. Trebuie, neaparat, sa nu sari peste el. Nu stiu de ce ti-ai propus sa nu mai mananci dimineata. Poate ai fi vrut sa scrii 'seara'. 5 kilometri in fiecare zi, iti zic eu, e imposibil sa alergi. De maxim 5 ori pe saptamana, poate da. Totusi, e destul de dificil acum, iarna fiind, pe temperaturile scazute ce urmeaza a fi, mai ales seara. Te-as sfatui, totusi, sa incerci sa practici un sport. Prin asta, pe langa efortul fizic, te vei si distra. Tenisul de camp ar fi o varianta foarte buna. De asemenea, ar fi foarte bine daca ti-ai face abonament la sala. In orice caz, sportul este foarte important atunci cand vrei sa slabesti. Partea a doua priveste alimentatia. Citeste despre deficitul caloric pe internet si pune in aplicare. De asemenea, ceaiul verde te va ajuta foarte mult daca alegi sa il incluzi in dieta ta. Eu am reusit, petrecand 3-4-5 ore zilnic pe terenul de tenis, mancand ordonat si consumand ceai verde, sa plec de la sfarsitul lunii martie cu 120 kg si sa ajung, in luna septembrie, la 95. Veneam cam in fiecare zi extenuat seara acasa, insa a meritat.

| Rotazi a răspuns:

Masa de seara ingrasa, nu cea de dimineata.
Vrei sa slabesti pana la sfarsitul anului scolar? Da se poate. Dar pana la sfarsitul anului calendaristic, adica doar intr-o luna, nu se poate.
Pe langa ce ti-ai propus, eu iti recomand sa mergi si la endocrinolog. Iti va stabili o dieta si un program sportiv.

| CORE55 a răspuns:

Deci, dimineata e obligatoriu sa mananci, 5 kilometri? ai grija sa nu mori de prima data, daca ai posibilitatea du-te la sala, daca nu, exercitii cardio, alimentarie? fara dulciuri, prajeli etc. Nu manca mult, iar incearca sa nu mananci dupa ora 6:30 max 7, iar dupa un timp redu la 6"00 PM.