Tractiuni,flotari,abdomene,stretching,si mergi la sala cateva saptamani, nu te lua dupa astia.Cum dracu sa nu dai jos grasimea cu abdomene?!. Faci mult sport, nu conteaza ce anume, si mult mult efort.Si-o sa vezi rezultatele in timp.Pace!
Mersi \m/
In primul rand nu te-am facut prost nici pe tine nici pe nimeni.Frustratule e doar o opinie, si prin efort dai jos grasimea, lasa-ma cu explicatiile tale filozofice, ca nu am nevoie de ele, si cred ca nici cel care a pus intrebarea nu are nevoie de asa ceva.Am spus ca prin flotari, tractiuni si chiar si prin abdomene poti da jos grasimea, dar cand zic de abdomene nu ma refer la 10-20.Incearca desteptule sa faci tu de la 50 de abdomene in sus, si vei simti cum burta iti ia foc, se contracta muschii, iti modelezi abdomenul si scapi si de grasime.Pace!
) '' Am spus ca prin flotari, tractiuni si chiar prin abdomene poti da jos grasimea'' )
Ba penibilule, sa-ti fac o schema :
Tractiuni = 80 % spate, restul de 20 nesemnificativ.
Flotari = Piept si Triceps.
Unde vezi tu aici abdomen?!
Abdomene = tonifiezi muschii abdomenului, NU dai grasimea jos.
Nu ai cerut explicatii dar incerci tu sa dai explicatii cand esti total pe langa.
Să dai burta jos? Cu abdomene? ))))))))))
Nu înţeleg, tu dai sfaturi la alţii? La categoria asta? Când tu nici bazele nu le ştii?
Ma nici tu nu ai inteles am zis ce sa fac sa o dau si apoi sa ma apuc, eu acuma un an aratam bine fibrat am fost operat de apendicita si am facut un an pauza si acum vreau sa ma reapuc iar de culturism si ma enerveaza burta ca intre timp mancarea so cam asezat akl si s-a facut un strat de grasime si vreau sa-o dau jos cat mai repede.
Te intinzi pe spate cu genunchii sus si ridici doar capul. o sa vezi cum se simte o presiune asupra abdomenului
Poi eu nu vreau sa ma apuc de abdomene ca pot sa fac si 50 de min pe zi tot abdomene ca tot no sa se vada nimic ca am putina grasime si no sa se vada nimic de aia vreau sa o dau jos... , oricum Mersi \!
Stiu eu am spus ce exerciti sa fac ca sa ma pot apuca de abdomene
Ma kbxftw eu nu am zis ca de la abdomne iti dai jos burta si ia zi-mi mie ce baze nu stiu? si care e problema ta?