| MaryCv a întrebat:

Ce greutate normala ar trebui sa aibă un adult de 21 ani? Eu am 65 și consider ca am prea mult.Voi ce considerați?

13 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca ai 1, 50 m, esti obez. Daca ai 1, 90 m, te duce vantul. Decat sa spui varsta, mai bine spuneai cat porti la pantofi, ca era tot aia!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Greutatea e relativa la inaltime nu neaparat la varsta

| anonimg a răspuns:

Greutatea ideala la bărbați trebuie să fie în raport cu înălțimea. Dacă ai 1, 70m trebuie să ai 70kg; dacă ai 1, 83m trebuie să ai 83kg.
La femei greutatea ideala trebuie să fie mai mică cu 5-10kg față de înălțime.
Dar eu zic să lăsăm aceste idealuri pentru cei care sunt miss. Idealul cel mai important este să nu ne vindem sănătatea pe frumusețe.

| MaryCv explică (pentru anonimg):

Așa e ai dreptate la ultima parte....Eu am 65 de kg la 1.67...Tot ce mă deranjează în momentul de fata la mine este faptul ca am putina burtica de care vreau sa scap

| anonimg a răspuns (pentru MaryCv):

Tu arăți bine. Dar dacă vrei să scapi de burtă, poți să sari peste masa de seară sau te bucuri de un fruct. Fără bere si fără lichide carbogazoase.

| Sn4k3 a răspuns:

E in functie de inaltime. Practic scazi 10 din inaltime si aia e greutatea ideala.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Poti fi gras ca un hipopotam, sau poti fi ca o scandura la aceleasi "norme" de greutate/inaltime. Este de preferat o sanatate buna, o silueta atletica si sa te simti bine in propra-ti piele!

| xerxes1 a răspuns:

Esti obez.

| RobertMoon a răspuns:

Consideri că ai prea mult pentru că nu îți place cum se vede greutatea "pe corp", nu poate nimeni să își dea cu părerea despre tine daca nu ne trimiți și o poza.

| gheorghe699 a răspuns:

Eu nu pot considera asa. daca spuneai ce inaltime ai, da... poate ai 180inaltime, si atunci.

| banud a răspuns:

Cam putin

| Antonesei_Radu_1985 a răspuns:

Prea putin. Depinde si de inaltime totusi.

Întrebări similare