Alexis cu siguranta.Alexis a demostrat ca e bun in europa la Udinese Neymar inca nu a demostrat nimic. Fotbalul brazilian e foarte slab
Glumesti nu? neymar este mai bun.motiv? este la real! barca sucks!
Mars ma
Da' nu trebuie să scrii cu litre mari, că nu-s toate substantive... Cine naiba e Neymar ăla, că n-am auzit de el? Alexis e mai bun.
E cel mai bun fotbalist dupa messi.
Vladdd16 cati ani ai ma? se vede ca la cum vorbsti nu ai trecut de 10 ani. minte de copil
Neymar este de 10 ori mai bun decat Alexis Sanchez pentru ca are tehnica mai buna!
Stiu ca ai dat funda, dar, acum NEYMAR este cu 10000000 mai bun de cat Alexis Sanchez.
Alexis e un jucator ft bun...a demonstrat asta si la barcelona dar.Neymar e noul Ronaldinho.e magic are ceva ce doar el are...se vede asta prin jocul lui.:X
Tehnica lui Neymar este mai buna si patrunde in careu foarte usor,scoate om din joc, se demarca usor, are o viteza superioara lui Sanchez deci clar Neymar
Dupa parerea mea Neymar este mai bun deoarece are viteza mai mare decat Sanchez, este mai tehnic, dribleaza foarte bine si foarte repede, are un sut destul de puternic.
AndreiRMD ...Mai Bine Documenteazate si uitete la niste clipuri cu cei doi si iti vei schimba parerea ...Sanchez are viteza mai mare si tehnica mult mai buna Neymar isi bate joc de faze. Alexis A Crescut la o echipa oarecare Neymar a crescut la cea mai buna echipa din Brazilia Dupa Flamengo. Deci Alexis Are Mai Mult Talent
DelliryuM întreabă:
ghost200214 întreabă:
Cipi1212 întreabă: