| ClaudiaB a întrebat:

Ce mai faceti? azi ati facut sport? Eu da.Nu am slabit deloc... ce as putea face?(FUNDITA)

Răspuns Câştigător
| Carina2 a răspuns:

Chiar daca ai facut sport nu conteaza deoarece daca faci sport si bagi in tine o tona de mancare nu ai cum sa slabesti incearca sa nu mananci multa paine si dulciuri. Sper ca ti-am fost de folos... Fundita?

12 răspunsuri:
| Varsson a răspuns:

Pai fa asa : 20 abdomene :10 genoflexiuni 10 flotari

| IuliaJuly13 a răspuns:

Pai,fa sport in continuare, nu mai manca paine, grasimi si dulciuri in exces. Tine cura.Un sfat important! Nu lua pastile de slabit chiar daca iti zice doctorul! Poti muri sau te imbolnavesti. (Fundita?)

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Salut! Fac bine, multumesc de intrebare. Tu ce faci?!
Eu nu prea alerg, desi slabesc.Adica,mananc foarte sanatos, nu am mai mancat ceva cu grasime de 1 an.
Am slabit 15 kg intr-un an happy.
Mananca foarte multe fructe si fa mult sport!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca sa slabesti tr sa faci sport regulat, in fiecare zi.happy
si nu, azi nu am facut sportlaughingbig grin

| Lace a răspuns:

Sunt de părere că sportul este esenţial într-o cură de slăbire, dar contează şi ceea ce mănânci. Rezultatele vin de la sine, nu te aştepta să slăbeşti din prima.
Baftă.

| Seniorithabebi a răspuns:

Ei bine happy Nu poti slabi intr-o zi happy trebuie sa faci sport zi de zi pentru a slabi.

| Ðida a răspuns:

Salut. Bine fac, caut un transport din gara de nord bucuresti pana la aeroportul baneasa...tu?
Nu am facut sport sad am stat toata ziua in casa, am facut treaba si m-am uitat la tv.
Si eu vroiam sa slabesc dar acum imi e bine asa...eu zic ca ar trebui sa faci zilnic spor, nu doar azi... vorba aia: cu o floare nu se face primavara.
Succes.

| aleks4ever a răspuns:

Daca faci sport decat o zi nu ai cum sa slabesti. Ai nevoie de cateva luni bune ca sa dai niste kg jos, incarca sa ţi un regim alimentar bun si sa faci in continuare exercitii sportive corecte.

| costinxix a răspuns:

Parerea mea ar fi sa nu faci doar azi si de mai multe ori. si ceva bun pentru slabit mai e si inotul Bye Bye

| Walkeyyy a răspuns:

Hey Claudia, aici conteaza si varsta deoarece daca esti la o varsta mai frageda sa nu renunti la macare deoarece poate ca esti in crestere.Insa eu fac handball de performanta si inot si in 2 saptamani am constatat ca inotul te lungeste asa ca poate poti sa faci una din aceste sporturi pentru ca este foarte bine pentru corp si sanatate si iti spun ca facand cate 2 ore de handball de trei ori pe in fiecare saptamana (timp de 3 luni)am slabit 12 kg

| YoUrSwEeTyBuBbLeGuM_7416 a răspuns:

Hiiiiiiiiiiiiiii! Draga Claudia oricat de mult sport ai face nu slabesti intr-o zi ci in maxim o saptamana, doua saptamani sau chiar mai mult. Sper ca te-a ajutat.Byebig grin

| Lord98 a răspuns:

Ai putea tine cura de slabire sau folosi aparate de slabit. poate n-ai facut destul sport