Stiu doar ca gagica-sa e o p**da incredibila, cat despre el e un fraier si un inganfat! c-am atat e mai important, restul...
Cristiano Ronaldo, facut din nou KO! Messi va fi din nou "Jucatorul Anului"! Ce alti catalani au fost in Top 10:
Dupa ce i-a luat Supercupa Spaniei, Leo Messi ii mai poate da o lovitura lui Cristiano Ronaldo. Catalanii anunta ca Messi a castigat premiul UEFA pentru al 3-lea an consecutiv!
Cristiano Ronaldo, facut din nou KO! Messi va fi din nou " Jucatorul Anului"! Ce alti catalani au fost in Top 10:
Catalanii de la Sport.es sunt siguri! Messi va fi anuntat astazi ca fiind "Jucatorul Anului" de catre UEFA! Astfel, Cristiano Ronaldo a fost din nou invins.
"Messi va fi ales de UEFA ca fiind cel mai bun jucator pentru performantele din sezonul 2010-2011. Forumul Grimaldi din Monaco va gazdui gala la care vor vota 53 de jurnalisti. Acum cateva saptamani s-au ales primii 10" scriu catalanii.
Printre primii 10 s-au mai aflat 3 jucatori de la Barcelona. Gerard Pique, locul 8, si Andres Iniesta, locul 4, iar pe podium, in afara de Messi si Cristiano Ronaldo, se afla Xavi! Catalanii scriu ca ordinea va fi:
1.Messi
2.Cristiano Ronaldo
3. Xavi
In sezonul trecut, Messi a reusit sa inscrie 12 goluri in Liga Campionilor, record personal, si 53 de goluri in total, alt record personal!
Si mie sunt fanul lui nr 1X:X:X e cel mai bun fotbalist chiar daca atltii zic ca messi messi e ratat sta la mamaliga si da gol ronaldo joaca fotbal da pase suteaza.etc
Stiu doar ca messi sta de pomana ronaldo joaca are multi prieteni plus ca messi nu a facut nimic pentru fanii sai ronaldo si-a dat tricoul unui suporter care si-a spart nasu si pentru asta a luat amenda ronaldo a donat bani unui spital plin de copii cu cancer si datorita banilor toti copii din acel spital se pot vindeca
Păi, cand se scoală Ş
se spală pe dinţi
se spală pe ochii
manancă micu de jun
După masa :
manancă, aleargă
joacă fotbal
Seara : Fotbal mananca
club
se culca :
dorme
fundă
Messi e un prapadit de doi bani app fac tumba pe nasu lui asa-i de mare c.ronaldo e cel mai bun ala sta la mamaliga acolo vb lu adysor e un frzer c.ronaldo suteaza dribleaza doneaza bani tot :X messi down HAHA
Ronaldo cel mai tare fara indoiala Messi nu ar face nimic fara xavi sau iniesta sau pedro sau villa eu as tine cu barca da ma enerveaza maessi ca sta de pomana